A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ

Відділ ЖКГ Путивльської міської ради постійно ліквідовує стихійні сміттєзвалища на території громади. Бригада з благоустрою працює незалежно від ситуації в країні. Просимо вас відповідально ставитися до нашої роботи й бути добропорядними громадянами України та не робити щодня нові стихійні сміттєзвалища, виносити на узбіччя доріг весь непотріб.

15:13:46 21.10.2022

ВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ

Відділ ЖКГ вітає всіх жителів нашого міста з Днем Захисників і захисниць України, а насамперед до недавнього наших колег, а зараз воїнів ЗСУ: Дмитра ХОЛЯВКА та Сергія ГУРЄЄВ.

08:13:45 14.10.2022

БРИГАДА З БЛАГОУСТРОЮ ВІДДІЛУ ЖКГ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОСТІЙНО ПРОВОДИТЬ РОБОТУ З ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ СТИХІЙНИХ СМІТТЄЗВАЛИЩ

Сьогодні прибирали вул.Свободи, це одне із місць, де сміттєзвалища ростуть як гриби після дощу. Жителі вулиці з постійною наполегливістю, несуть на дорогу всі залишки рослин, кущі, сміття з городів та дворів, яке згідно з правилами благоустрою повинні вивозити самостійно або за окрему плату. А так міськрада, прибираючи сміття з прибудинкових територій, і одночасно вивозить і сміття з городів, чим значно збільшує витрати на благоустрій міста. Тому наполегливо просимо сміття з неприбудинкових територій утилізувати самостійно.

15:02:53 13.10.2022

ВІДДІЛОМ ЖКГ ПУТИВЛЬСКОЇ МІСЬКРАДИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ З РЕМОНТУ, ОЧИЩЕННЯ ТА ОБЛАШТУВАННЯ КОЛОДЯЗІВ МІСТА

Сьогодні було проведено ремонт та встановлення нового облаштування на колодязі по вул.Богдана Хмельницького. Велике спасибі виконавцю цих робіт Путивльському «Райсількомунгоспу» й особисто керівнику Валькову Г. І.

15:54:43 07.10.2022

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ

Усі ми знаємо, і багато хто страждає від знищення мосту через р.Сейм. Ця біда призвела до багатьох проблем. Одна з них це зміни напрямку транспорту через жилі квартали нашого міста.

11:44:31 06.10.2022

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО

Відділ ЖКГ Путивльської міської ради сьогодні розпочав роботи з очищення колодязів у місті. Наразі першим почато роботи за адресою вул.Миколи Маклакова 45, за міськрадою.

13:53:33 29.09.2022

ШАНОВНА ГРОМАДО

Виникла потреба у великій кількості мішків (3000 шт.) для побудови укриттів інфраструктурних об'єктів. Тому ми звертаємося до всіх небайдужих надати допомогу в їхньому зборі.

13:28:01 26.09.2022

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ

Ми бачимо ваші дописи стосовно колодязів з питною водою. Тому вважаємо необхідним проінформувати про те, що відділом ЖКГ та Держпродспоживслужбою постійно проводяться роботи з контролю за станом колодязів та якістю в них питної води.

13:54:41 22.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь