A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

15 ЛЮТОГО В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЯХ ІНШИХ ДЕРЖАВ ТА 33-ТЯ РІЧНИЦЯ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

Дата: 15.02.2023 09:06
Кількість переглядів: 266

День завершення неоголошеної війни, яка тривала майже 10 років і вимагала великих матеріальних та людських жертв.

Кожен четвертий із майже 600 тисяч військовослужбовців, які брали участь у бойових діях в Афганістані, - наш співвітчизник, і кожен четвертий із тих, хто не повернувся на Батьківщину - українець.  За даними офіційних джерел, під час афганської війни загинули понад 15 тисяч солдатів, Україні ж війна обійшлася в більш ніж чотири тисячі загиблих.

На даний час у нашій державі налічується понад  150 тисяч ветеранів афганської війни, з них близько восьми тисяч мають поранення та понад 6 тисяч є інвалідами.

Відзначення цієї дати засвідчує глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Афганістані, Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі, Єфіопії та інших країнах світу.

Шановні учасники бойових дій на території інших держав, ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців, висловлюємо глибоку шану та повагу вашій мужності й самовідданій праці. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни й миру.

Низький уклін батькам і матерям, які виховали Героїв. Ми пам’ятаємо й завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста.

Щиро зичимо вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, добра і миру.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь