A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

СЕРГІЙ “ВОЛИНА” ВОЛИНСЬКИЙ ПРОДОВЖУЄ ДОПОМАГАТИ МОРПІХАМ НАВІТЬ У ПОЛОНІ

26 травня в Києві відбулась презентація благодійного фонду “Сталеві”, що був створений за ініціативою Сергія Волинського. Фонд покликаний допомагати бійцям морської піхоти, що знаходяться на фронті, а також пораненим, полоненим та їхнім сім’ям. Нагадаємо, що Волинський командував підрозділом морських піхотинців під час оборони Маріуполя та став відомим в Україні і світі, завдяки своїм зверненням до світових лідерів, зокрема до президентів провідних країн, Папи Римського та Ілона Маска.

16:29:14 29.05.2023

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ

Путивльська міська рада нагадує про кримінальну відповідальність відповідно до статті 114-2 Кримінального кодексу України: несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану.

14:07:30 29.05.2023

ТУРНІР ПАМ’ЯТІ

27 травня 2023 року в м.Путивль відбувся «Відкритий обласний турнір пам’яті загиблих воїнів Путивльщини з греко-римської боротьби», присвячений загиблим воїнам, нашим землякам, Героям Путивльщини:

08:40:23 29.05.2023

ЗВУКАМИ СПРАВЖНЬОГО ДУХОВОГО ОРКЕСТРУ, ЖИВИМ СПІВОМ ВОКАЛІСТІВ І ТАНЦЮВАЛЬНИМИ ВИСТУПАМИ МАЛЕЧІ НАСОЛОДЖУВАЛИСЯ В НЕДІЛЮ ПУТИВЛЯНИ БІЛЯ МАГАЗИНУ «ФУДЖИК» (ФОП КОБЗАРЬОВ С.М.)

Не анонсована широко, але масштабна творча подія під назвою «Разом до перемоги!» сталася в центрі міста та зібрала широкий загал. Духовий оркестр «Шалені труби», вокальний дует «Рикошет», Дитяча театральна студія «Drama Kids» та інші виконавці виклалися на повну, створивши атмосферу неперевершено яскравої культурної події. А тим часом люди різного віку та статків підходили до скриньок, щоб зробити свій внесок у допомогу нашим захисникам, що зараз стоять на фронтах.

08:10:38 29.05.2023

ЧЕРГОВІ ЗДОБУТКИ

Ще одна учениця школи і солістка Путивльського будинку культури - Катерина Висоцька (кер. Черв'яцова О.Т.) - також посіла 1 місце в номінації "Естрадний вокал".

09:42:52 26.05.2023

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ

Чудову новину отримали учні та викладачі Путивльської дитячої музичної школи: усі учасники Міжнародного конкурсу мистецтв "Творчість.UA" (м.Київ) у своїх номінаціях стали Лауреатами премії.

09:35:45 26.05.2023

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ СУМЩИНИ

23 травня 2023 року відбулися змагання з легкоатлетичного кросу, присвячені пам’яті Героя Сумщини Серія ПРОНЕВИЧА, випускника 2015 р. Путивльського педагогічного коледжу імені С.В.Руднєва, нагородженого орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

11:34:03 24.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь