A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділення соціальної роботи

ПІДТРИМКА НЕЗАХИЩЕНИХ ВЕРСТВ НАСЕЛЕННЯ

Відповідно до плану роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради 5 січня фахівцями установи проведено соціальне патрулювання вулицями міста з метою надання соціальних послуг незахищеним верствам населення.

14:31:02 05.01.2023

ПРОТИДІЯ Й ПОПЕРЕДЖЕННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

З метою підвищення прфесійної компетентності надавачів соціальньих послуг щодо надання дієвої допомоги особам з питання протидії та попередження домашнього насильсьтва та насильства за ознакою статі психологом КУ "Центр надання соціальних послуг" було прийнято участь у тренінгу "Підвищення потенціалу надавачів соціальних послуг постраждалим від домашнього насильсьтва та насильства за ознакою статі", який організовано в межах програми гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення.

10:00:34 14.12.2022

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до подолання домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

13:53:05 13.12.2022

ПІДТРИМКА ФАХІВЦІВ

У рамках проєкту "Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни", що впроваджується Партнерством "Кожній дитині" (@Partnership for Every Child/ Кожній дитині) за підтримки UNICEF Ukraine (@UNICEF Ukraine) на замовлення Міністерства соціальної політики та Національної соціальної сервісної служби України фахівці комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Путивльської міської ради отримали благодійну допомогу у вигляді планшетів для підтримки своєї професійної діяльності у виконанні обов’язків щодо організації надання соціальних послуг сім'ям з дітьми у складних умовах воєнного часу.

08:30:34 14.11.2022

СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ ДО ЗВІЛЬНЕННЯ ОСІБ

21.09.2022 на базі комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради за участі директора установи Тетяни СУХОВЄЄВОЇ, завідувача відділення соціальної роботи Олени САВЧЕНКО та начальника Конотопського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Олени ПОДОЛЬСЬКОЇ проведено робочу зустріч з метою подальшого співробітництва в питаннях надання соціальних послуг під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження або позбавлення волі на певний строк.

14:45:47 21.09.2022

НАДАЄМО ДОПОМОГУ

Фахівці КУ "Центр надання соціальних послуг" Путивльської міської ради продовжують надавати допомогу людям, які не мають змоги самостійно оформити заяву "єДопомога". Наразі надана послуга 300 особам.

09:32:13 22.06.2022

ЗАПОБІГАННЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Під час воєнного стану щодня збільшується кількість українців, які перетинають кордон. Враховуючи ситуацію сьогодення, кожен повинен пам’ятати, що може стати жертвою торгівлі людьми.

11:15:01 08.06.2022

КОРЕГУВАННЯ НЕКОНТРОЛЬОВАНОЇ ПОВЕДІНКИ

Психологом КУ «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради Оленою ГАВРИКОВОЮ разом з начальником Конотопського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Віталієм ЯКОВЕНКОМ проведено інформаційно-психологічну бесіду «Корегування неконтрольованої поведінки з особами, які перебувають на обліку сектору пробації».

14:40:07 15.02.2022

СОЦІАЛЬНА РОБОТА З РІЗНИМИ ТИПАМИ СІМЕЙ

Фахівці із соціальної роботи КУ "Центр надання соціальних послуг" Путивльської міської ради взяли участь у навчальному занятті з предмету "Соціальна робота з різними типами сімей", яке в умовах карантину проходило онлайн зі студентами 2 курсу (група І, спеціальність 231 «Соціальна робота») педагогічного коледжу.

13:38:48 04.02.2022

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА

Відтепер усі ресурси системи #безоплатної_правової_допомоги зібрані за одним посиланням https://cutt.ly/uOlrFDJ.

15:06:45 31.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь