ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СОЦІАЛЬНИЙ ПАТРОНАЖ

Дата: 27.03.2023 15:25
Кількість переглядів: 84

27 березня 2023 року на базі КУ "Центр надання соціальних послуг" Путивльської міської ради за участі начальника Конотопського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Миколи МАКСИМОВИЧА та директора Центру Тетяни СУХОВЄЄВОЇ було проведено робочу зустріч з метою забезпечення виконання заходів, спрямованих на вирішення проблемних питань, що виникають під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі.

Обговорювалися питання можливості органів соціального патронажу в сприянні щодо надання соціального житла та інших соціальних послуг у разі потреби для визначеної категорії осіб.

Проведена зустріч була спрямована на координацію дій з метою підвищення рівня позитивного вирішення обговорюваних питань та забезпечення ресоціалізації засуджених осіб при поверненні на місце постійного проживання після відбування покарання, пов’язаного з обмеженням чи позбавленням волі.

Від вирішення питань пенітенціарної пробаціїі, у певній мірі, залежить рівень рецидивної злочинності, що однозначно є негативним показником суспільного та економічного розвитку в державі. Тож необхідно докласти зусиль для попередження та недопущення цього негативного явища та створення достатніх умов для виправлення поведінки осіб, що звільняються з місць обмеження або позбавлення волі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь