A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

КОНТАКТИ СЛУЖБ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ

Через нездатність перемогти на полі бою Росія не припиняє жорстокі атаки на мирні українські міста і села. Якщо відчуваєте емоційну напругу, страх, паніку чи інші емоції, з якими вам важко впоратися самотужки — зверніться по допомогу до фахівців.

09:37:14 15.01.2024

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО

На території Тростянецької міської громади діє 5 центрів розміщення внутрішньо переміщених осіб:

09:30:12 15.01.2024

«БЛИЗЬКІ» — ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ВОЛОНТЕРІВ

«БЛИЗЬКІ» — програма підтримки волонтерів, що надають допомогу в тимчасово окупованих, звільнених і прифронтових територіях. Дана програма реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI).

10:54:26 11.01.2024

ПРОВЕДЕННЯ ОНЛАЙН-ОПИТУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Державною службою статистики України на платформі https://survey.stat.gov.ua створено анкету для проведення онлайн- опитування населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей, для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів.

10:43:42 11.01.2024

ДОПОМОГА ТИМ, ХТО ЦЬОГО ПОТРЕБУЄ ВІД ГО «ДЖЕРЕЛО НАДІЇ УКРАЇНИ» СПІЛЬНО З ГО «АГЕНЦІЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ МІСТА» ТА БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «HITEX»

 ГО «Джерело надії України» спільно з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та Благодійною організацією «Hitex» розпочинає масштабний соціально-гуманітарний проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України» за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

09:16:49 02.01.2024

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ

У зв'язку з численними зверненнями жителів громади до Урядової гарячої лінії повідомляємо, що Гуманітарним штабом Путивльської міської ради на даний час не здійснюється видача гуманітарної допомоги.

09:32:49 25.12.2023

ВПРОВАДЖЕННЯ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ «СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНА АДАПТАЦІЯ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ»

Департамент з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації інформує про пілотний проект із залучення соціальних працівників до діяльності мультидисциплінарних реабілітаційних команд для ветеранів та їх родин, про пільги і виплати військовим, протезування та рекомендації зі створення безбар'єрного простору.

13:47:39 20.12.2023

ПРОТЕЗУВАННЯ В УКРАЇНІ - БЕЗОПЛАТНЕ!

Якщо ви втратили кінцівку(ки) внаслідок повномасштабної війни, можете отримати безоплатне якісне протезування/ортезування в Україні за рахунок держави.

13:01:34 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь