A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

ПЕРЕД ТИМ, ЯК ДЗВОНИТИ СВОЄМУ СІМЕЙНОМУ ЛІКАРЮ – ПОДИВІТЬСЯ НА ЧАС

Будь-яка амбулаторія або поліклініка, де пацієнт обрав свого лікаря, має чітко визначені години роботи. Ніхто не приходить під двері центру ПМД о шостій ранку чи опівночі. Але деякі пацієнти телефонують своєму сімейному лікарю, терапевту або педіатру на мобільній у такі вочевидь неробочі години. Це - неправильно. Адже на відміну від невідкладної допомоги, послуги, які надають лікарі та лікарки первинної ланки, не відносяться до екстрених.

10:52:52 02.04.2024

СЬОГОДНІ РОЗБИВАЄМО МІФ ПРО КІЛЬКІСТЬ ЕЛЕКТРОННИХ НАПРАВЛЕНЬ

Думка про те, що кількість електронних направлень на безоплатні медичні послуги є лімітованою. Це — неправда. Кількість е-направлень, які може виписати лікар для одного пацієнта, необмежена. Тепер детальніше.

10:58:51 29.03.2024

ДО ЯКИХ ЛІКАРІВ МОЖНА ЗВЕРНУТИСЯ БЕЗ ЕЛЕКТРОННОГО НАПРАВЛЕННЯ

Зазвичай, щоб потрапити на безоплатну консультацію до лікаря-спеціаліста, потрібно мати електронне направлення. Але деяких фахівців можна звернутись навіть без направлення, і цей візит покриє Програма медичних гарантій.

13:09:54 28.03.2024

ДОСТУПНІ ЛІКИ

Паліативні пацієнти можуть отримувати знеболювальні лікарські засоби безоплатно або з невеликою доплатою. До програми реімбурсації “Доступні ліки” включено шість препаратів Морфіну в таблетках — чотири безоплатні та два з доплатою.

13:33:05 21.03.2024

МАТИ ПІДПИСАНУ ДЕКЛАРАЦІЮ ІЗ СІМЕЙНИМ ЛІКАРЕМ – ЦЕ ВАЖЛИВО

Саме до нього ви, як пацієнт, будете звертатись в першу чергу зі скаргами та запитаннями про здоров’я, які турбують. Сімейний лікар має найповнішу інформацію про ваш стан здоров’я, тому якнайкраще надасть медичну допомогу або ж порекомендує профілактику хвороб. У сімейного лікаря можна зробити безоплатно вакцинації, передбачені Національним календарем щеплень.

13:57:40 19.03.2024

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ

З метою налагодження ефективної комунікації щодо трансформації системи охорони здоров’я громади з різними цільовими групами (пацієнти, працівники лікарні, громадські організації) відділом з питань соціального захисту та охорони здоров'я виконавчого комітету Путивльської міської ради створена "поштова скринька ініціатив".

11:32:59 19.03.2024

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЙ НАСЕЛЕННЯ: ЗАСІДАЛА КОМІСІЯ З НАДАННЯ ТА ВИПЛАТИ ОДНОРАЗОВОЇ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ЗА ПИСЬМОВИМ ЗВЕРНЕННЯМ ГРОМАДЯН

15 березня відбулося засідання комісії з надання та виплати одноразової матеріальної допомоги за письмовим зверненням громадян за рахунок коштів міського бюджету Путивльської міської ради.

08:56:48 19.03.2024

РОЗБИВАЄМО МІФИ

Сьогодні розбиваємо міф про денний стаціонар. А саме про те, ніби лікування в денному стаціонарі є виключно платною послугою, бо Програма медичних гарантій її не покриває Це – не зовсім так.

15:20:23 15.03.2024

ЛІКУВАННЯ ТУБЕРКУЛЬОЗА: МАРШРУТ ПАЦІЄНТА

Люди з туберкульозом можуть лікуватися в лікарні або вдома під наглядом лікаря — амбулаторно. Більшість лікується амбулаторно з першого дня хвороби. Це ефективно й безпечно для навколишніх, якщо так визначив лікар.

14:00:05 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь