A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Податкова служба інформує

ДЕ ОТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЮ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ РРО/ПРРО?

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує платникам податків Сумщини, що  Контакт-центр ДПС на постійній основі надає фізичним та юридичним особам інформаційно-довідкові послуги з питань реєстрації та застосування РРО/ПРРО.

11:54:02 10.11.2023

ЯКЩО СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ ТОРГУЄ ПІДАКЦИЗНИМИ ТОВАРАМИ, ТО НА НЬОГО РОЗПОВСЮДЖУЄТЬСЯ ФІНАНСОВА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ У РАЗІ НЕ ВИКОНАННЯ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА ЩОДО РРО/ПРРО

Якщо суб’єкт господарювання торгує підакцизними товарами, то на нього  розповсюджується фінансова відповідальність, яка передбачена до суб’єктів господарювання, які не виконують вимоги  Закону  України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

09:01:18 10.11.2023

ЧИ ВІДНОСИТЬСЯ ДО РОЗРАХУНКОВОГО ДОКУМЕНТУ ФІСКАЛЬНИЙ ЧЕК, ЯКИЙ ДРУКУЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ «ПРОГРАМНИЙ РРО»?

Визначення розрахункового документу встановлено Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» згідно з яким розрахунковий документ –це документ встановленої форми та змісту (касовий чек, товарний чек, видатковий чек, розрахункова квитанція, проїзний документ тощо), що підтверджує факт продажу (повернення) товарів, надання послуг, операцій з видачі готівкових коштів держателям електронних платіжних засобів, отримання (повернення) коштів, торгівлю валютними цінностями в готівковій формі, створений в паперовій та/або електронній формі (електронний розрахунковий документ) у випадках, передбачених цим Законом, зареєстрованим у встановленому порядку реєстратором розрахункових операцій або програмним реєстратором розрахункових операцій, чи заповнений вручну.

09:58:48 09.11.2023

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ КАСИРА ДЛЯ РОБОТИ З ПРРО

Головне управління ДПС у Сумській області інформує платників податків Сумщини, що суб’єкт господарювання може проводити розрахункові операції на ПРРО самостійно або визначати уповноважених осіб (касирів).

09:55:10 08.11.2023

ЩОДО ВІДОБРАЖЕННЯ У РОЗРАХУНКОВИХ ДОКУМЕНТАХ РРО/ПРРО ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ОПЛАТИ ТОВАРІВ ЧАСТИНАМИ

Рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами.

09:39:22 06.11.2023

ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ 2022 РОКУ: ЗА ПОДАНИМИ ДЕКЛАРАЦІЯМИ ДО БЮДЖЕТУ НАДІЙШЛО ВІЙСЬКОВОГО ЗБОРУ НА СУМУ 4,1 МЛН ГРИВЕНЬ

Станом на початок листопада 2023 року, громадяни Сумської області продовжують декларувати свої доходи за 2022 рік. Згідно з цифровими показниками, загальна кількість поданих декларацій сягнула 4711,  і варіюється від обов’язкових декларацій до декларацій для отримання податкових знижок.

15:30:10 03.11.2023

В УМОВАХ ВІЙНИ ПЛАТНИКИ ТА ПІДПРИЄМСТВА СУМЩИНИ ПРОЯВЛЯЮТЬ ПАТРІОТИЗМ ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЩОДО СПЛАТИ ПОДАТКІВ ДО МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ ОБЛАСТІ

Сьогодні, оголошуючи надходження до місцевих бюджетів Сумської області протягом січня-жовтня 2023 року, ми не можемо обійти увагою важливий контекст, в якому це відбувається.

15:28:37 03.11.2023

ЧИ ПОТРІБНО СКАСОВУВАТИ АПАРАТНИЙ РРО ТА РЕЄСТРУВАТИ ПРОГРАМНИЙ?

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує платникам податків Сумщини, що законодавчо не встановлено обмежень щодо використання суб’єктом господарювання наряду з апаратним програмного РРО.

09:09:27 03.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь