A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Податкова служба інформує

НАДХОДЖЕННЯ ДО ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ ЗА ДЕСЯТЬ МІСЯЦІВ СКЛАЛИ ПОНАД 1,4 МЛРД ГРИВЕНЬ

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області упродовж cічня- жовтня  2023 року до обласного бюджету Сумщини надійшло 1442,7  млн грн податків та платежів.  У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли  на  понад 209 млн гривень. 

15:50:47 17.11.2023

ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗАСТОСУВАННЯ РРО ТА/АБО ПРРО ПРИ НАДАННІ ПОСЛУГ ЗА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ЗА НИХ ВИКЛЮЧНО ЗА ДОПОМОГОЮ БАНКІВСЬКИХ СИСТЕМ ДИСТАНЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА/АБО СЕРВІСІВ ПЕРЕКАЗУ КОШТІВ

ДПС продовжує інформувати платників податків про актуальні питання щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв’язку з чим повідомляє таке.

08:40:30 17.11.2023

СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ МОЖЕ ПРОВОДИТИ РОЗРАХУНКОВІ ОПЕРАЦІЇ НА ПРРО САМОСТІЙНО АБО ВИЗНАЧАТИ УПОВНОВАЖЕНИХ ОСІБ

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує платникам податків Сумщини, що суб’єкт господарювання може проводити розрахункові операції на ПРРО самостійно або визначати уповноважених осіб (касирів).

10:48:49 16.11.2023

КОЛИ ФОРМУЄТЬСЯ ВІДМОВА У РЕЄСТРАЦІЇ ПРРО?

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує платникам податків Сумщини, що відповідно до п. 6 розд. II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» (далі – Порядок № 317) за наявності підстав для відмови в реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) фіскальний сервер формує повідомлення про відмову в реєстрації ПРРО із зазначенням підстав для такої відмови.

09:18:49 15.11.2023

КОМІСІЯ З ФОРМУВАННЯ ЄДИНОГО РЕЄСТРУ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ МОЖУТЬ ЗДІЙСНЮВАТИ РЕАЛІЗАЦІЮ БЕЗХАЗЯЙНОГО МАЙНА ТА МАЙНА, ЩО ПЕРЕХОДИТЬ У ВЛАСНІСТЬ ДЕРЖАВИ, ОГОЛОШУЄ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

Комісія з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави, оголошує про проведення засідання конкурсної комісії з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність  держави, в 2024 році по Сумській області.

11:15:59 14.11.2023

СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ САМОСТІЙНО ПРИЙМАЄ РІШЕННЯ, ЯКИЙ ЗАСІБ БУДЕ ЗАСТОСОВУВАТИ В ПРРО – УДОСКОНАЛЕНИЙ/КВАЛІФІКОВАНИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ ПІДПИС АБО УДОСКОНАЛЕНУ/КВАЛІФІКОВАНУ ЕЛЕКТРОННУ ПЕЧАТКУ

Головне управління ДПС у Сумській області інформує платників податків Сумщини, що  суб’єкт господарювання самостійно приймає рішення, який засіб буде застосовувати в ПРРО – удосконалений/кваліфікований електронний підпис або удосконалену/кваліфіковану електронну печатку.

10:10:07 13.11.2023

ПОДАТКІВЦІ СУМЩИНИ НАГОЛОШУЮТЬ, ЩО КУПУЮЧИ ТОВАРИ ЧИ ЗАМОВЛЯЮЧИ ПОСЛУГУ, СПОЖИВАЧ ПОВИНЕН ОТРИМАТИ ЧЕК

У Головному управлінні ДПС у Сумській області акцентують, що дотримання порядку проведення розрахунків за товари (послуги) у сфері роздрібної торгівлі суб’єктами господарювання завжди приносить користь споживачам, бюджету країни та поліпшує, в частині контролю за залишками асортиментного переліку товарів, роботу платників податків, які у своїй діяльності використовують реєстратори розрахункових операцій. 

15:09:01 10.11.2023

ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗАСТОСУВАННЯ РРО ТА/АБО ПРРО

ДПС продовжує інформувати платників податків про актуальні питання щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв’язку з чим повідомляє таке. 

15:07:06 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь