ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Центр надання соціальних послуг

ПЛАТНІ ПОСЛУГИ БУДЕМО НАДАВАТИ БЕЗОПЛАТНО

На час воєнного стану особам похилого віку, які перебувають на обслуговуванні відділення соціальної допомоги вдома комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» та отримують послугу з догляду вдома на платній основі, окремі заходи послуги будуть надаватися БЕЗКОШТОВНО не залежно від доходу. А саме:

16:01:21 27.02.2022

ПЕНСІОНЕРИ ТА ЛЮДИ З ІНВАЛІДНІСТЮ ЗА КОШТИ єПІДТРИМКИ ЗМОЖУТЬ ОПЛАТИТИ ЛІКИ ТА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Сьогодні, 9 лютого, Уряд розширив програму єПідтримка. Незабаром люди з інвалідністю І та ІІ груп зможуть витратити отримані в межах програми кошти на ліки. А люди з інвалідністю цих груп та особи від 60 років – на оплату житлово-комунальних послуг.

16:25:39 09.02.2022

ПУНКТ ОБІГРІВУ

З метою попередження випадків переохолодження громадян у зимовий період та надання допомоги в складних погодних умовах (сильні снігопади, мороз, ожеледиця) Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради інформує мешканців громади, що в установі розміщено пункт обігріву за адресою: проспект Іоанна Путивльського, 93.

10:51:09 11.01.2022

ЮВІЛЯРИ ГРОМАДИ

Продовжуючи традицію вітання ювілярів, сьогодні  приймала привітання з 90-річчям мешканка м.Путивль Ромашова Раїса Сергіївна.

13:28:48 29.11.2021

ГОЛОВА ГРОМАДИ ВІДВІДАВ ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Ця установа опікується 28 дітьми, що потребують допомоги у своєму фізичному та психологічному розвитку. Крім того, на обслуговуванні майже 400 громадян вдома, працюють відділення денного перебування, відділення натуральної допомоги, відділення соціальної роботи з послугами особам та сім'ям у складних життєвих обставинах.

09:40:19 20.09.2021

ЖІНКА – БЕРЕГИНЯ РОДУ

3 березня  у Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради працівниками відділення денного перебування був проведений захід, присвячений Міжнародному жіночому дню - 8 березня «Жінка – берегиня роду».

12:56:31 04.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь