ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

ОБГОВОРИЛИ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗОПАЛАТНИМИ ЛІКАМИ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЇЙ НАСЕЛЕННЯ

Начальник відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Путивльської міської ради Віта ВАЛЬКОВА  провела робочу нараду з т.в.о. директора КНП «Путивльська міська лікарня» Іриною ГРАМАТИК з питання забезпечення пільгових категорій населення безкоштовними медикаментами.

09:44:46 29.03.2021

ПРО САНАТОРНО-КУРОРТНЕ ОЗДОРОВЛЕННЯ

З метою забезпечення можливості оздоровлення учасників АТО та ООС, ветеранів праці, осіб з інвалідністю, осіб, які постраждали внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС, осіб, хворих на цукровий діабет або маючих захворювання опорно-рухового апарату, реабілітації людей, які перехворіли на COVID-19, повідомляємо про можливість отримання санаторно-курортних послуг з лікування та реабілітації в  широко профільному санаторії «Токарі».

11:11:15 18.03.2021

ОГОЛОШЕНИЙ КОНКУРС НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА КНП «ПУТИВЛЬСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ»

На виконання розпорядження Путивльського міського голови від 11.03.2021 № 46-ОД відбулося перше засідання постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Путивльська міська лікарня» Путивльської міської ради.

15:10:54 16.03.2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Постійно діюча конкурсна комісія з проведення конкурсу  на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Путивльська міська лікарня» Путивльської міської ради оголошує конкурс на заняття вакантної посади  директора Комунального некомерційного підприємства «Путивльська міська лікарня» Путивльської міської ради.

13:33:47 16.03.2021

ДЕЗЕНТРАЛІЗАЦІЯ В УМОВАХ ТРАНСФОРМАЦІЇ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

Начальник відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Путивльської міської ради Віта ВАЛЬКОВА  та керівники медичних підприємств Путивльської міської ради прийняли участь у конференції «Децентралізація в умовах трансформації системи охорони здоров’я», проведеної Північним міжрегіональним департаментом Національної служби здоров’я  України.

13:16:19 12.03.2021

ЯК ОТРИМАТИ КОМПЕНСАЦІЙНУ ВИПЛАТУ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ, ЯКІ НАДАЮТЬ СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ З ДОГЛЯДУ БЕЗ ПРОВАДЖЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА НЕПРОФЕСІЙНІЙ ОСНОВІ, БЕЗ ПРОХОДЖЕННЯ НАВЧАННЯ ТА ДОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНИХ СТАНДАРТІВ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

З метою матеріальної підтримки громадян, які зайняті доглядом за особами, нездатними за станом здоров’я до самообслуговування, Законом України «Про соціальні послуги» та постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 р. N 859 передбачено призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

13:29:42 10.03.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ

Путивльська міська рада повідомляє про початок формування конкурсної   комісії для  проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Путивльська міська лікарня» Путивльської міської ради.

14:03:12 11.02.2021

ОТРИМАННЯ ОДНОРАЗОВОЇ ДОПОМОГИ

З метою забезпечення реалізації прав громадян на отримання одноразової матеріальної допомоги у зв’язку з тяжким матеріальним становищем, допомоги на лікування, поховання деяких категорій осіб, рішенням виконавчого комітету  Путивльської міської ради  від 27.01.2021 № 10 було затверджено Положення про комісію з надання та виплати одноразової матеріальної допомоги за письмовим зверненням громадян.

09:41:17 09.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь