ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ

16 жовтня  - день, який оголошений Європейським днем боротьби з торгівлею людьми. Саме цей День був започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

09:01:33 16.10.2021

COVID-СЕРТИФІКАТ ПРО ВАКЦИНАЦІЮ: ЯК РЕАГУВАТИ, ЯКЩО НЕ ВДАЄТЬСЯ СТВОРИТИ ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТ?

Понад 1,8 мільйонів українців на сьогодні успішно користуються електронним документом, що підтверджує факт вакцинації від COVID-19  у додатку “Дія”. Користувачі можуть отримати і міжнароднии?, і внутрішніи? COVID-сертифікати. Відтак, їхні власники можуть не лише зручно перетинати кордон, але й користуватися документом всередині країни. Приміром, у випадку введення обмежень “жовтого”, “помаранчевого” та “червоного” рівня  епідемічної небезпеки. Йдеться про можливість користуватися послугами міжрегіональних перевезень, відвідувати громадські місця чи брати участь у масових заходах.

14:49:37 12.10.2021

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ І ДЕНЬ ВЕТЕРАНА

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших — одна з головних цінностей людської моралі. Саме тому в 1990 році Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей, призначивши його на перший день жовтня.

08:25:21 01.10.2021

НОВІ ПРАВИЛА ОТРИМАННЯ ІНСУЛІНУ В УКРАЇНІ

В Україні тривають зміни в медичній сфері. Вони стосуються в тому числі і системи забезпечення інсуліном українців, які потребують інсулінотерапії. З 1 жовтня 2021 року Програма реімбурсації інсулінів переходить до адміністрування Національною службою здоров'я України (НСЗУ).

15:35:05 24.09.2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Постійно діюча конкурсна комісія з проведення конкурсу  на зайняття  вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Путивльська міська лікарня» Путивльської міської ради оголошує конкурс на заняття вакантної посади  директора Комунального некомерційного підприємства «Путивльська міська лікарня» Путивльської міської ради.

16:26:42 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь