A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

ДОРОГІ КОЛЕГИ

Вітаю всіх, хто обрав сенсом свого життя роботу, пов'язану з безпосередньою допомогою людям. Нехай ваша праця завжди буде винагороджена таким самим добром, яке ви даруєте всім, хто його потребує. Бажаю вам щастя та гармонії, чуйності та терпіння, безмежного розуміння та щирої любові.

09:37:19 05.11.2023

ЯК ПРАЦЮЄ НСЗУ ПІД ЧАС ВІЙНИ

У прямому ефірі Наталя Гусак, голова Національної служби здоров’я України, та модератор - Катерина Булавінова, медична експертка ЮНІСЕФ в Україні.

16:25:34 02.11.2023

ЛІКУВАННЯ ІНСУЛЬТУ

Програма медичних гарантій покриває усі найважливіші види медичної допомоги для пацієнтів із підозрою та підтвердженим діагнозом інсульт. Але трапляються випадки, коли лікарі не надають повну інформацію пацієнтам про ті медичні послуги, які можна отримати безоплатно. Через це побутує багато міфів. Наприклад, це стосується того, що екстрена медична допомога не приїде до пацієнта з підозрою на інсульт пацієнта з інсультом потрібно везти у будь-яку найближчу лікарню за невідкладне КТ чи МРТ пацієнт має заплатити взагалі лікування інсульту - тільки за гроші. Наголошуємо: вся ця інформація не відповідає дійсності.

13:06:57 02.11.2023

РОЗБИВАЄМО МІФИ

Часто можна прочитати у соціальних мережах міф про те, ніби в лікарнях потрібно платити за будь-яку медичну допомогу. Зворотній бік цього міфу: Усі державні лікарні мають надавати медичну допомогу безоплатно

10:26:36 02.11.2023

ПРОГРАМА РЕІМБУРСАЦІЇ «ДОСТУПНІ ЛІКИ» ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ ТА ФІНАНСУЄТЬСЯ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

Лікарі без перешкод можуть виписувати електронні рецепти за програмою «Доступні ліки», а пацієнти – погашати їх в аптеках. Національна служба здоров’я України вчасно і в повному обсязі відшкодовує аптекам вартість відпущених ліків, відповідно до умов договору.

08:07:23 02.11.2023

СОЦІАЛЬНІ ПИТАННЯ

Члени опікунської ради виконавчого комітету Путивльської міської ради на черговому засіданні розглядали заяви мешканців громади про надання статусу помічника фізичної особи.

16:51:11 31.10.2023

ЗАВДЯКИ ПРОГРАМІ “ДОСТУПНІ ЛІКИ” УКРАЇНЦІ З РИЗИКОМ ІНСУЛЬТУ МОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ ЛІКИ БЕЗОПЛАТНО АБО З НЕЗНАЧНОЮ ДОПЛАТОЮ

У програмі “Доступні ліки” виділено окремий великий напрям з препаратів проти серцево-судинних та цереброваскулярних захворювань, зокрема для профілактики інсультів. Напрям охоплює 232 торгові назви препаратів. З яких 177 — з доплатою, 55 — повністю безоплатні для пацієнта.

14:32:16 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь