A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Центр надання адміністративних послуг

ЖИТЛОВА СУБСИДІЯ З ТРАВНЯ , ХТО ЇЇ ОТРИМАЄ…

Урядом 14 квітня поточного року внесено зміни до Порядку призначення житлових субсидій. Так з травня 2021 року призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний  період) здійснюється лише після подання нової заяви про призначення субсидії та декларації про доходи і витрати. Особам, які звернулися за призначенням житлової субсидії, слід зауважити, що бланки заяви та декларації з 1 травня будуть нового зразку.

15:08:51 05.05.2021

ЗМІНИ В ОТРИМАННІ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ДІТЕЙ СИРІТ ТА ДІТЕЙ ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ

28 квітня кабміном внесено зміни до ряду нормативно-правових актів України в частині надання можливості особам з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, яким встановлено інвалідність, проживати у прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу до досягнення ними 23-річного віку.

10:04:21 30.04.2021

ВИПЛАТА РАНІШЕ ПРИЗНАЧЕНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ПРИПИНЯЄТЬСЯ:

• якщо сім’єю приховано або навмисно подано недостовірні дані про її доходи та майновий стан, що вплинули на встановлення права на соціальну допомогу і визначення її розміру, внаслідок чого були надміру виплачені кошти, — з місяця, в якому виявлено порушення;

16:40:41 27.04.2021

ДЕРЖАВНА СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА НЕ ПРИЗНАЧАЄТЬСЯ, ЯКЩО:

• у складі сім’ї є працездатні особи, які досягли 18-річного віку та не працюють, не проходили військової служби, не провадили підприємницької чи професійної незалежної діяльності, не здобували освіти за денною формою здобуття освіти в закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, не зареєстровані в центрі зайнятості як безробітні або як такі, що шукають роботу, сумарно більше ніж три місяці протягом періоду, за який враховуються доходи;

16:39:39 27.04.2021

ЩО ТАКЕ ДЕРЖАВНА СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА МАЛОЗАБЕЗПЕЧИНИМ СІМ’ЯМ І КОМУ ВОНА НАДАЄТЬСЯ?

Малозабезпечена сім’я - сім’я, яка з поважних або незалежних від неї причин має середньомісячний сукупний дохід нижчий, ніж прожитковий мінімум для сім’ї. (Прожитковий мінімум для сім’ї - визначена для кожної сім’ї залежно від її складу сума прожиткових мінімумів, розрахованих та затверджених відповідно до Закону України "Про прожитковий мінімум" для осіб, які відносяться до основних соціальних і демографічних груп населення.)

16:38:19 27.04.2021

УРЯД ЗБІЛЬШИВ РОЗМІР ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ САНАТОРНО-КУРОРТНИМ ЛІКУВАННЯМ ГРОМАДЯН ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

- 19 квітня цього року урядом прийнято рішення щодо встановлення у 2021 році наступних розмірів грошової допомоги для забезпечення санаторно-курортним лікуванням громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, шляхом виплати компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку:

13:28:15 20.04.2021

СОЦІАЛЬНІ НОРМАТИВИ ДЛЯ ПЕРЕРАХУНКУ СУБСИДІЇ НА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ НА КВІТЕНЬ 2021 РОКУ

Уряд надалі спрощує порядок надання житлової субсидії, чим надає гарантії населенню в частині сплати комунальних послуг, в т.ч. на час дії карантину. Так продовження карантинних заходів на загальнодержавному рівні до 30.04.2021, розрахунок житлових субсидій відбувається з урахуванням збільшених на 50 % соціальних нормативів користування такими комунальними послугами, як водопостачання, водовідведення, електроенергія та газопостачання для газової плити.

09:38:54 13.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь