A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОРЕНДУЄТЕ ЖИТЛО – МАЄТЕ ПРАВО НА СУБСИДІЮ

Дата: 13.09.2022 16:19
Кількість переглядів: 223

Житлова субсидія може призначатися громадянам, які не зареєстровані в житловому приміщенні, але проживають і сплачують рахунки за комунальні послуги.

У такому разі субсидія надається за наявності договору оренди, складеного письмово між власником житлового приміщення та наймачем. Обов’язковою умовою є наявність у договорі інформації про склад осіб, які орендують житло, сплату ними житлово-комунальних послуг, відомостей про орендо­давця й орендаря.

Для орендарів житлова субсидія призначається з місяця звернення до дати закінчення опалювального сезону, але не більш як до кінця місяця, у якому закінчується строк дії договору наймання (оренди) житла. На наступний строк житлова субсидія призначається за особистим зверненням орендаря.

Проте, на весь період дії воєнного стану та ще на один місяць після його скасування, житлові субсидії, які вже були призначені раніше на підставі договору оренди, подовжено автоматично.

Документи на призначення субсидії жителі Путивльської міської ради можуть подати до ЦНАП за адресою м.Путивль, вул.Першотравнева, 84, кабінет 1.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь