A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Освіта громади

ВІТАЄМО НАШУ КОЛЕГУ, КАЧАНОВУ ТЕТЯНУ ВАСИЛІВНУ, УЧИТЕЛЯ МАТЕМАТИКИ ПУТИВЛЬСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 2 ІМ. Г.Я. БАЗИМИ, З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ СЕРТИФІКАЦІЇ

Сертифікація – це шлях сміливих і успішних педагогів, які не бояться змін і випробувань. Вона дає впевненість у своїх знаннях і можливостях, умінні презентувати свої здобутки й, головне, надихає рухатися вперед, не зупиняючись на досягнутому. Ця процедура – інструмент мотивації вчителя до саморозвитку, самовираження  та педагогічного зростання.

15:10:23 22.12.2023

ОТРИМАННЯ ЯКІСНИХ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ НЕЗАЛЕЖНО ВІД МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК висловив вдячність Сумській ОВА та Міжнародному благодійному фонду ЮНІСЕФ за підтримку дітей громади, що проживають у 5-кілометровій зоні від кордону з ворогом.

13:50:42 28.11.2023

У В`ЯЗЕНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ПРАЦЮВАВ МОБІЛЬНИЙ КЛАС БЕЗПЕКИ

Мобільний клас безпеки - це новий спільний проєкт для підвищення культури безпеки серед дітей від Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, створений за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні.

15:32:59 23.11.2023

ПРОГРАМА З НАДОЛУЖЕННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ "ХОЧУ ЗНАТИ!"

Дякуємо GoGlobal Сatch up Camp за цей неймовірно проведений час разом. Ми отримали незабутні враження та позитивні емоції від поїздки. Для учнів було розроблено програму, де вони надолужували свої освітні втрати. Це були цікаві та нестандартні уроки з української, англійської мови, математики, заняття з психологами, арт-психологами.

11:10:13 23.11.2023

СУБОТНІЙ ДЕНЬ НАПОВНЕНИЙ СПОРТИВНИМИ ПОДІЯМИ

У Путивлі зранку розпочався шостий традиційний турнір Сумської області з греко-римської боротьби, присвячений пам'яті Заслуженого тренера України Янки М. І. та вшануванню загиблих воїнів.

08:59:37 13.11.2023

МИ ШУКАЄМО 250 УКРАЇНСЬКИХ БІБЛІОТЕК, ЯКІ ХОЧУТЬ ДОЛУЧИТИСЯ ДО НАШОГО ПРОЄКТУ «ВАЛІЗКА З КНИЖКАМИ»

За підтримки МЗС Німеччини Goethe-Institut разом з експертками у сфері дитячої літератури зібрав валізки з дитячими книжками українських та зарубіжних авторів. Усі валізки поїдуть до українських бібліотек для підтримки та популяризації читання серед дітей. Окрім книжок у наборі будуть також сенсорні іграшки, розмальовки та посібник від відомих спеціалістів та спеціалісток психології про те, як розмовляти з дітьми про війну, вміти їх підтримати та пояснити складні речі простою мовою.

08:51:13 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь