A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Освіта громади

ЩО МАЮТЬ ЗРОБИТИ ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПОЛІТИКИ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ У ЗАКЛАДІ ОСВІТИ

Академічна доброчесність — це сукупність етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових (творчих) досягнень (частина перша статті 42 Закону України «Про освіту»).

11:08:40 19.01.2024

РОЗПОЧАТО СЕРІЮ ВЕБІНАРІВ ПРО ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ ДЛЯ УПРАВЛІНЦІВ

З 25 січня до 29 лютого відбудуться безплатні вебінари про подолання освітніх втрат для директорів та заступника директора з навчальної (навчально-виховної) роботи закладів загальної середньої освіти. Програму проведуть освітні управлінці-практики, а також досвідчені експерти різного профілю.

11:11:32 17.01.2024

«МОЯ ФОРТЕЦЯ»

У рамках обласного конкурсу соціально-освітніх проєктів «Діти розбудовують громаду» лідерами дитячого самоврядування ЦПР реалізовано проєкт «Моя фортеця» - оформлення стін укриття центру позашкільної роботи – Путивльської міської ради, щоб додати яскравих фарб, прикрасити, вдихнути життя, допомогти його вимушеним відвідувачам відволіктися. До участі в конкурсі долучилися 34 заклади освіти із 28 територіальних громад, і за підсумками конкурсу наш проєкт посів І місце.

17:06:35 15.01.2024

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ

За ініціативи Президента України запроваджено проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «Разом переможемо» з п’яти видів спорту.

08:33:38 14.01.2024

РОЗ`ЯСНЕННЯ ЩОДО ЗАБОРОНИ ВНЕСЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ДО ЕЛЕКТРОННОЇ СИСТЕМИ «АІКОМ» ТА МОДУЛЮ «ЕЛЕКТРОННИЙ ЖУРНАЛ»

"На ім’я директора прийшла заява батьків, щодо заборони внесення персональних даних до електронної системи «АІКОМ» та модулю «Електронний журнал». Даною заявою батьки забороняють вносити персональні дані дитини у дану систему, а у разі внесення, їх просять негайно видалити. Аргументують тим, що це пряме порушення їх конституційних прав та неправомірна обробка, поширення персональних даних. Як діяти в такому випадку директору? Яким чином можливо виключити дитину зі списку, якщо вона вже там є? Чи дійсно буде порушенням, якщо включити дітей у такі списки, без окремої згоди батьків?"

14:16:57 12.01.2024

«КНИГА-МАНДРІВКА. УКРАЇНА»

Любов до рідної країни народжується з малого – цікавості до історії та культури місця, де народився, й бажання показати його красу іншим.

08:21:34 12.01.2024

СЕРТИФІКАЦІЯ 2024

15 січня розпочнеться реєстрація для участі у сертифікації 2024 року.

08:43:25 09.01.2024

ВІТАЄМО НАШУ КОЛЕГУ, КАЧАНОВУ ТЕТЯНУ ВАСИЛІВНУ, УЧИТЕЛЯ МАТЕМАТИКИ ПУТИВЛЬСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 2 ІМ. Г.Я. БАЗИМИ, З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ СЕРТИФІКАЦІЇ

Сертифікація – це шлях сміливих і успішних педагогів, які не бояться змін і випробувань. Вона дає впевненість у своїх знаннях і можливостях, умінні презентувати свої здобутки й, головне, надихає рухатися вперед, не зупиняючись на досягнутому. Ця процедура – інструмент мотивації вчителя до саморозвитку, самовираження  та педагогічного зростання.

15:10:23 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь