A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та мобілізаційної підготовки

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ПРАВИЛА СТВОРЕННЯ КОМІСІЙ З РОЗГЛЯДУ ПИТАНЬ КОМПЕНСАЦІЇ ЗА ЗНИЩЕНЕ ЖИТЛО

Кабінет Міністрів України затвердив Примірне положення про Комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об'єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації.

11:45:08 26.05.2023

РОЗПОЧАТО ВІДБІР ПРОЄКТІВ ВІДНОВЛЕННЯ ЗА ФІНАНСУВАННЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО БАНКУ

European Investment Bank спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України оголосив старт відбору проєктів відбудови, реконструкції та капітального ремонту шкіл, дитсадків, адміністративних центрів і об’єктів ЖКГ, а також на забезпечення житлом внутрішньо-переміщених осіб.

17:15:58 24.05.2023

У КОНОТОПСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОХОДЯТЬ КОМАНДНО-ШТАБНІ НАВЧАННЯ

В адмінприміщенні Конотопської РДА під керівництвом начальника Конотопської РВА Тетяни СИЗОН відбулося практичне відпрацювання заходів захисту населення при виникненні надзвичайної ситуації військового характеру, пов’язаної з застосуванням зброї масового ураження, участь в яких взяли керівники територіальних громад та представники спеціалізованих служб.

13:42:55 18.05.2023

МІННА БЕЗПЕКА

У Путивльській громаді проведено нараду з керівниками сільськогосподарських підприємств з питання дотримання правил безпеки під час проведення агротехнологічних робіт.

13:30:20 21.04.2023

ВИМОГИ ЩОДО ОХОРОНИ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ ТА УМОВ ВИКОНАННЯ РОБІТ В МЕЖАХ ОХОРОННИХ ЗОН ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ

Правилами охорони електричних мереж (Правилами), затвердженими Постановою Кабінету міністрів України від 27 грудня 2022р. № 1455, з метою забезпечення збереження електричних мереж, створення належних умов їх експлуатації та запобігання нещасним випадкам від впливу електричного струму встановлені вимоги щодо охорони об’єктів та обмеження щодо використання земельних ділянок в охоронних зонах повітряних ліній електропередачі.

09:42:33 13.04.2023

АСОЦІАЦІЯ МІСТ УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ ПРО НЕБЕЗПЕКУ МІСТОБУДУВАННЯ ЧЕРЕЗ ЗАКОНОПРОЄКТ 5655

Проєкт Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності" №5655 від 11.06.2021 р., який був покликаний реформувати містобудівну галузь України, викликав бурхливі обговорення в суспільстві та експертному середовищі.

13:36:20 20.03.2023

ЯК СПОВІСТИТИ ЛІТНЮ ЛЮДИНУ ПРО ВТРАТУ БЛИЗЬКОГО

У «Довіднику безбар’єрності», розробленому Оленою ЗЕЛЕНСЬКОЮ в межах ініціативи «Без бар’єрів» психологиня, експертка з теми емоційного інтелекту й комунікації Юлія ПАВЛОВА дає відповідні поради.

23:03:49 28.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь