A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Управління Служби безпеки України в Сумській області

СЬОГОДНІ ДЕНЬ СБУ

Віримо, що ефективність СБУ як одного з ключових елементів наших Сил оборони та безпеки України обовʼязково наблизить перемогу. Дякуємо всім працівникам СБУ, які ефективні заради України! І хай буде світлою памʼять усіх воїнів Служби безпеки України, які віддали свої життя під час захисту нашої держави та людей.

10:30:51 25.03.2024

ВОРОЖІ TG-КАНАЛИ ПОШИРЮЮТЬ ІНФОРМАЦІЮ, ЩО «КИЇВ ПОЧАВ ГОТУВАТИ ЮНАКІВ ВОЮВАТИ З РОСІЙСЬКИМИ ВІЙСЬКАМИ ПІД ЧАС ЇХ НАСТУПУ НА СУМСЬКОМУ НАПРЯМКУ»

За словами пропагандистів, «юнаки повинні будуть сформувати партизанські рухи та почати диверсії». Ба більше, пропагандисти пишуть, що «Київ вже почав використовувати такий загін на одному з напрямків, внаслідок чого загинула шістнадцятирічна українка-медик 1 стрілецького батальйону 67 ОМБр ДУК з позивним «Троя».

17:40:56 21.03.2024

РОСІЯ НАВМИСНО РОЗГАНЯЄ ПРО НОВИЙ НАСТУП НА СУМЩИНУ ТА ЧЕРНІГІВЩИНУ

Окупанти зосередили близько 19 000 на кордоні з цими областями, кількість не змінилася, зазначили у воєнній розвідці. Росія запускає хвилю чуток про новий наступ на Сумську та Чернігівську області, проте загроза постійно спостерігається – і ситуація відстежується українською стороною, а кордон укріплюється. Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

19:00:57 19.03.2024

ЧИМ ЗАПАМ’ЯТАЛИСЯ «ВИБОРИ» В РФ: КОКТЕЙЛІ МОЛОТОВА, ХАКЕРСЬКІ АТАКИ, ВІЙНА НА БЄЛГОРОДЩИНІ, ПАЛАЮЧІ НПЗ

«Вибори» на росії змусили кремль серйозно понервувати. Хоч путіну і намалювали «рекордну» підтримку, але так зване голосування на болотах було більш схоже на початок апокаліпсису. Його вісниками стали:

17:18:14 18.03.2024

ЦЕНТР ТА КІБЕРДЕПАРТАМЕНТ СБУ СТВОРИЛИ СПИСОК БЕЗПЕЧНИХ КАНАЛІВ ОТРИМАННЯ ІНФОРМАЦІЇ, А ТАКОЖ ВИЯВИЛИ МЕРЕЖУ ІНСТРУМЕНТІВ ПОШИРЕННЯ ВОРОЖОЇ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ В TELEGRAM

Зі списком безпечних каналів отримання інформації можна ознайомитись за цим посиланням: https://cpd.gov.ua/.../spysok-bezpechnyh-kanaliv.../

14:59:17 12.03.2024

ВКОТРЕ У СОЦМЕРЕЖАХ ВОРОГ РОЗПОВСЮДЖУЄ ІНФОРМАЦІЮ ПРО МАСОВАНИЙ НАСТУП НА СУМЩИНУ

Це фейк, спрямований на дестабілізацію та підвищення панічних настроїв серед жителів області. Як зазначив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх, станом на сьогодні ударних угрупувань ворога біля кордонів Сумської області не зафіксовано. Сумська обласна військова адміністрація та районні військові адміністрації, керівництво громад та силових структур знаходиться на місцях. Збройні Сили України готові до будь-яких викликів і за потреби можуть дати гідну відсіч ворогу.

13:36:21 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь