ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ІГОР КЛИМЕНКО: «БІЛІ ЯНГОЛИ» З ДОНЕЧЧИНИ РОЗПОЧАЛИ ТРЕНІНГ ДЛЯ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ТА РЯТУВАЛЬНИКІВ СУМЩИНИ

Дата: 20.08.2024 11:44
Кількість переглядів: 34

«Білі Янголи» з Донеччини розпочали тренінг для поліцейських та рятувальників Сумщини, які займатимуться евакуацією людей. Під час чергового відрядження у регіон мав нагоду поспілкуватися із нашими експертами з евакуації - краще за них ніхто не знає усіх нюансів цієї роботи.


Евакуаційні групи «Білого Янголу» вже майже 2 роки рятують життя мешканців Донеччини, вивозячи людей під обстрілами. Завдяки їх роботі у безпечні місця перевезено понад 7500 громадян, з яких 830 - діти.
Свій досвід вони раніше передали харківським та херсонським колегам. Тепер Білий Янгол зʼявиться і на Сумщині. Фахівці евакуаційних груп навчаться швидко орієнтуватися в нестандартних ситуаціях, надавати домедичну допомогу в екстремальних умовах та застосовувати навички кризової комунікації.
Практика підтверджує: часто евакуація - це єдина можливість зберегти життя та здоровʼя цивільного населення.

Упродовж минулих двох тижнів з громад Сумської області, які найбільше потерпають від ворожих обстрілів, евакуйовано понад 5 тисяч осіб

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь