ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПРОВОДИТИСЯ ІМУНІЗАЦІЯ ДОМАШНІХ ТВАРИН ПРОТИ СКАЗУ

Дата: 26.07.2024 14:14
Кількість переглядів: 46

Конотопське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області повідомляє, що у період з 19.07.2024 по 25.07.2024 року фахівцями Конотопської районної державної лікарні ветеринарної медицини в 7 населених пунктах Путивльської міської громади проводилася імунізація домашніх тварин проти сказу.

За результатами проведеної роботи фахівцями Путивльської дільничної лікарні ветеринарної медицини Конотопської РДЛВМ щеплено 270 домашніх тварин з них: 125 собак та 145 котів;

Протягом тижня лікарями відвідано наступні населені пункти Конотопського району Сумської області: с. Білогалиця, с.Курдюмове, с. Пішкове, с.Сонцеве, с. Яцине, с. Нова Шарпівка, с. Стара Шарпівка.

НАГОЛОШУЄМО! Сказ — це надзвичайно небезпечна інфекційна хвороба, яка супроводжується враженням центральної нервової системи.Зараження людини сказом відбувається в основному через укуси хворою твариною чи внаслідок попадання її слини на свіжі поранення, подряпини шкіри або слизові оболонки. Тільки вчасно наданий комплекс антирабічної допомоги може вберегти людей, які постраждали, від смертельних наслідків.

Держпродспоживслужба наголошує на тому, що для недопущення сказу тварин необхідно щорічно робити щеплення всім домашнім улюбленцям, починаючи з 3-місячного віку, в подальшому щороку.

Робота в даному напрямку продовжується.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь