ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

У ЛІЦЕЇ СТВОРЮЮТЬ УМОВИ ДЛЯ НАЛЕЖНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Дата: 19.07.2024 09:08
Кількість переглядів: 68

У Путивльському ліцеї № 1 ім. Р.Руднєва Путивльської міської ради з метою організованого початку 2024/2025 навчального року та опалювального сезону підготовка  розпочалася ще у квітні.

Відповідно до плану заходів проводяться організаційні та ремонтні роботи. Пріоритним напрямком діяльності в ході підготовки до нового навчального року є створення безпечного освітнього середовища для належної організації освітнього процесу. Тому на даний час проводяться ремонтні роботи в укритті. Там уже функціонують 3 навчальні кімнати, є комунікації, наявна мережа Інтернет, для якісного проведення уроків підключено проєктор. Забезпечено стале функціонування енергетичних систем в умовах віялових вимкнень або повного блекауту, придбані генератори, вирішується питання щодо забезпечення повербанками.

У навчальних кабінетах, приміщеннях ліцею зроблено поточний ремонт, усі кабінети 1-4 класів НУШ забезпечені меблями відповідно до переліку.

Для якісного впровадження освітнього процесу за кошти з державного бюджету щодо впровадження Нової української школи придбані дидактичні матеріали, мультимедійне обладнання.

Тривають ремонтні роботи в навчальних кабінетах для впровадження Нової української школи.

Для 5-7 класів Нової української школи придбано мультимедійне обладнання. Для якісного вивчення інформатичної галузі облаштовано 3 кабінети інформатики. У ліцеї облаштовано клас безпеки.

Для надання психологічної та соціальної підтримки учасників освітнього процесу облаштовано кабінети практичного психолога та соціального педагога. Ознайомитися з підручниками та новинками літератури здобувачі освіти та педагогічні працівники можуть у приміщенні бібліотеки ліцею. Для дітей з особливими освітніми потребами буде функціонувати ресурсна кімната для проведення занять з соціально—побутового орієнтування, яка поповнилася іграшками, побутовою технікою (мікрохвильова піч, електричний чайник, кухонний комбайн) завдяки міжнародній організації SAVE THE CHILDREN.  У ході підготовки до опалювального сезону в осінньо-зимовий період перевірено манометри, лічильник обліку вузла газу, вогнегасники. Ведуться зварювальні роботи з ремонту тепломережі. Прилегла до ліцею територія утримується в належному стані.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь