ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОЇ РОБОТИ ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗУСТРІЧІ ЗІ СВОЇМИ ВИХОВАНЦЯМИ

Дата: 18.07.2024 11:04
Кількість переглядів: 83

Комунальний заклад – центр позашкільної роботи Путивльської міської ради – комплексний заклад позашкільної освіти. При підготовці до 2024/2025 навчального року враховується те, що до послуг дітей і молоді повинні будуть функціонувати 25 навчальних кабінетів, актова зала, виставкова зала, спортивна зала, пневматичний та інтерактивний тири, тренажери, басейн. Усі діти Путивльської міської територіальної громади віком від 4 до 18 років зможуть відвідувати гуртки у позашкіллі, задовольняючи найрізноманітніші інтереси та розвивати свої здібності: від сучасних танців до декоративно-ужиткової творчості, від технічної творчості до екології, краєзнавства і туризму. 

Путивльщина багата на талановиту та успішну молодь. Вихованці центру позашкільної роботи у минулому навчальному році взяли участь та стали призерами та переможцями у 87 обласних, 23 всеукраїнських та 19 міжнародних конкурсів.

Проведені заходи щодо поповнення матеріально – технічна бази: для гуртка «Робототехніка» придбано лего – конструктори для вихованців дошкільного та молодшого шкільного віку, обладнано навчальний кабінет гуртка «Панкратіон», придбано меблі для конференцзали та костюми для аніматорів, гурток «Юний стрілець» поповнився 4 новими гвинтівками. 

Проводяться заходи щодо функціонування в опалювальний сезон плавального басейну.

У закладі створені безпечні умови для навчання здобувачів освіти. Наявне найпростіше укриття, що розраховане на 866 осіб і забезпечене електропостачанням, водопостачанням та каналізацією. Підведений швидкісний інтернет, наявна примусова вентиляція Під час блекаутів функціонують 2 генератори.

Комунальний заклад – центр позашкільної роботи Путивльської міської ради продовжує готуватися  до зустрічі зі своїми вихованцями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь