ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА ЗВЕРНЕННЯ НАШИХ СПОЖИВАЧІВ, РОЗ’ЯСНЮЄМО

Дата: 15.07.2024 15:15
Кількість переглядів: 47

Станція 2-го підйому подає воду в місто та с.Пруди, відключення електроенергії проводиться згідно графіків «Сумиобленерго» (1 черга) і в цей період вода споживачам не подається. Підприємство отримало та підключило генератори, але вартість роботи яких збільшує затрати майже в 6 разів. Тому включення генераторів проводиться в разі необхідності лише з 06.00 до 08.00 ранком та з 17.00 до 18.00 вечором.

Спеціалісти КП «Путивльміськводоканал» в цих важких умовах – при частих відключеннях та включення насосів, роблять все щоб не розбалансувати мережу, не допустити поривів на водогоні.

Крім того, майже по 12 годин щодня відключають від електропостачання станцію 1 підйому (по іншому графіку) що піднімає воду з надр. Тому черговим змінам треба багато зусиль для збалансування видобутку води та направлення її споживачам.

Вибачаємося за незручності.

Слава Україні!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь