ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЮСШ ПРАЦЮЄ І В ЛІТНІЙ ПЕРІОД

Дата: 14.07.2024 11:09
Кількість переглядів: 65

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Путивльська дитячо-юнацька спортивна школа» Путивльської міської ради в літній період передбачені не тільки відпочинок для юних спортсменів, а й повноцінний навчально-тренувальний процес. Літо....канікули, а юні спортсмени під керівництвом тренерів продовжують тренувальний процес  та брати участь у спортивних змаганнях різного рівня. 

У період літніх шкільних канікул працює борцівський зал з боротьби греко-римської. Тренер-викладач Віталій МУЖЕЦЬКИЙ не зважаючи на особисту відпустку проводить повноцінні тренування для вихованців. Десятки дітей мають змогу і в канікулярний час відвідувати тренування. Також Віталій Сергійович продовжує свою  традиці щодо відпочинку на річці Сейм разом з вихованцями. Вихованці Віталія МУЖЕЦЬКОГО в період літніх канікул 12-14 липня 2024 року братимуть участь у Всеукраїнському турнірі «Олімпійські надії» (U 17)  на призи Жана Беленюка з боротьби греко-римської в м. Київ. Чекаємо на перемогу.

Вихованці відділення футболу, тренера Миколи ВОРОНЕНКА, беруть участь в літній період в різних спортивних змагань з футболу. Отже тренер продовжує працювати та вдосконалювати навики своїх юних та маленьких футболістів, а вони із задоволенням проводять свої літні канікули в рідній  спортивній школи займаючись своєю улюбленою справою. Вихованці в літній період взяли участь у футбольному турнірі пам’яті футболістів Дмитра Кругових та Кирила Крисьєва, Дружньому турнірі з футболу в м. Кролевець, беруть участь у чемпіонаті ПЛУФ «Ліга Сейм ім. А.П. Васильєва» в м. Путивль, в якому беруть участь 6 футбольних різновікових команд.  

У межах відзначення Всеукраїнський Олімпійського дня вихованці відділення легкої атлетики, тренер Ніна СПІЦИНА, взяли участь спільно з юними спортсменами закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради в  символічному легкоатлетичному пробігу на Городищі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь