ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗУСТРІЧІ З ВИХОВАНЦЯМИ

Дата: 12.07.2024 15:18
Кількість переглядів: 74

У Путивльському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 Путивльської міської ради підготовка закладу до нового навчального року та опалювального сезону 2024/2025 розпочалася ще з кінця травня: виданий наказ  та розроблені і затверджені план заходів щодо підготовки закладу освіти до нового навчального року та план організаційних та ремонтних робіт.  

З метою проведення заходів щодо охорони життя і здоров'я дітей, створення безпечних умов для їх перебування у закладі, щороку проводиться підготовка приміщень та території до роботи у новому навчальному році. Розвивальне середовище груп та кабінетів постійно оновлюється. Всі кабінети, групові приміщення, службові приміщення і обладнання закладу знаходяться в робочому стані, проведені поточні ремонти, проводиться обстеження і складаються акти-дозволи для роботи з дітьми в начальному році, всі наявні приміщення утримуються відповідно санітарно-гігієнічних вимог.

Територія закладу має естетичне оформлення, функціонує куточок лісу, саду, городу, лікарських рослин, фруктовий сад. Навколо садочка облаштовані клумби, на яких рясніють квіти. Малята мають змогу бачити прекрасне, досліджувати природнє оточення.

На виконання Плану заходів по підготовці до нового 2024/2025 навчального року в Путивльському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 виконані наступні роботи:

- поточний ремонт кабінету практичного психолога;

- поточні ремонти групових приміщень та коридорів,топкової;

- заміна труб водопостачання;

-пофарбовано та відремонтовано ігрові та спортивні майданчики;

- проведені повірки манометрів, вогнегасників;

- ремонт та облаштування «Класу безпеки» тощо.

Заходи щодо зміцнення та модернізації матеріально – технічної бази дошкільного закладу є одним із провідних напрямків роботи нашого закладу.  Завдяки благодійній організації «Благодійний фонд «Київська школа економіки» проведено капітальний ремонт додаткового приміщення в укритті та оснащене обладнанням: лавами та м’якіми  пуфами.

Проведені роботи щодо покращення умов перебування вихованців в укритті: покладена плитка на підлогу, підведений швидкісний інтернет, додаткове світло, проектор, наявна примусова вентиляція та кондиціонер для обогріву ПРУ.

Путивльський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №1 Путивльської міської ради готовий приймати найменших мешканців нашого міста.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь