ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ОСВІТЯН

Дата: 11.07.2024 14:55
Кількість переглядів: 65

З метою надання психологічної допомоги учасникам освітнього процесу в закладах освіти Путивльської міської ради в умовах воєнного стану в Україні було налагоджено співпрацю з громадською організацією «Інтелект Сумщини» щодо реалізації на території Путивльської міської територіальної громади проєкту громадської організації «Центр ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» в партнерстві з чеською гуманітарною організацією «Людина в біді» за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України щодо психологічної підтримки дорослих і дітей.

Представники громадської організації «Інтелект Сумщини» в межах реалізації вказаного проєкту провели заняття з працівниками психологічної служби та педагогічними працівниками закладів освіти Путивльської міської ради, працівниками відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради. Учасники заходу взяли участь у практичних заняттях з комунікації, сформували навички дій і надання допомоги дорослим і дітям у стресових ситуаціях, розглянули методи формування стресостійкості в учасників освітнього процесу, провели аналіз впливу психологічних вправ на стабілізацію психологічного стану дорослих і дітей.

Програма проведення занять громадською організацією «Інтелект Сумщини» передбачає такі зустрічі з освітянами щочетверга на базі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь