ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

САХАРОВ ОЛЕКСІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

Дата: 11.12.2023 13:16
Кількість переглядів: 43

САХАРОВ ОЛЕКСІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

(25.07.1980 року народження)

(бойовий медик розвідувального взводу

десантно-штурмового батальйону)

Загинув 28.11.2023

поблизу с.Вербове Пологівського району Запорізької області

 

         Народився 25 липня 1980 року в м.Путивль Конотопського району Сумської області (колишній Путивльський район).

         Олексій з самого дитинства був розумною та талановитою дитиною. Закінчив Путивльську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 2, де навчався з 1987 року по 1995 рік. Одразу після школи вирішив вступати до Путивльського плодоовочевого технікуму на відділення ветеринарної медицини, яке закінчив у 1999 році. Відкрита душа та добре серце кликали його допомагати братам нашим меншим. 

         Олексій після закінчення технікуму вирішив продовжувати шлях ветеринара та здобувати ширші знання в Сумському аграрному університеті, який згодом закінчив у 2004 році.

         Після університету в Олексія почалося справжнє доросле життя з перекрученими життєвими дорогами. Спочатку він працював у колгоспі ветеринарним лікарем, але згодом обрав професійний шлях будівельника.

         У своєму житті Олексій знайшов час і для того, щоб відкрити душу коханню. У 2003 році одружився та в шлюбі народилося двоє діток: син Костянтин, який, на жаль, покинув цей світ у свої 7 років, та донечка Софія, яка на гордість своїм батькам  навчається в одному з університетів.

         Та в один день мирне життя Олексія та його сім’ї перекреслила війна. У грудні 2022 року він вирішує піти добровольцем захищати країну в складі Збройних Сил України.

         Олексій старанно служив Україні, навчався в Німеччині, підвищуючи власну кваліфікацію у військовій справі. Окрім цього, пройшов навчання у лікарняній справі – медбратом. Був частиною підрозділу, який займається  розвідкою.

         Батьки дуже переживали за Олексія, бо його рідний  молодший брат Віталій загинув на цій нещадній та кровопролитній війні. Вони збирали документи, щоб відізвати Олексія з війни, бо за законом є таке право. Але Олексій дав чітку відповідь своїм рідним: «Ні, буду воювати!».

         На жаль, 29 листопада 2023 року Олексій, виконуючи бойове завдання, потрапивши в оточення, загинув на полі бою.

         Поховали захисника в м.Суми. У Олексія залишилися дружина та донька.

         Біль та туга за вірним сином України залишилася в наших душах. Але ми пам’ятаємо та ніколи не забудемо нашого земляка-героя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь