ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРИХОДЦОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Дата: 27.11.2023 14:38
Кількість переглядів: 59

ПРИХОДЦОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

(26.02.1984 року народження)

(старший солдат, водій кулеметного взводу стрілецького батальйону)

Помер 21.11.2023 під час проходження військової служби

поблизу с.Іллінка Покровського району Донецької області

 

Народився 26 лютого 1984 року в с.Будищі Глухівського району Сумської області. Так склалися життєві обставини, що пішов і закінчив школу в с.Веселе (колишнє с.Погаричі), що на Путивльщині. Після закінчення загальноосвітньої школи навчався в Глухівському ПТУ, де здобув професію муляра.

У 2002 році був призваний на військову службу до лав Збройних Сил України. Після служби в армії проживав з родиною в с.Коршачина на Білопільщині. Одружився, у родині народилося двоє діток. Згодом Олександр з родиною переїхав до с.Веселе Конотопського району, де й проживав до початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

6 вересня 2022 року був мобілізований до Збройних Сил України та проходив службу в лавах 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Олександр перебував у місцях, де велися запеклі бої, бачив пекло на українській землі, виборював кожен клаптик окупованої російськими військами української землі. На жаль, 21 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Іллінка Покровського району Донецької області захисник завершив свій життєвий шлях.

Був похований у с.Коршачина Річківської громади Сумського району, куди переїхала дружина з дітьми.

Він був надійним товаришем, який завжди готовий підставити плече у важку хвилину; добрим господарем, який дбає про добробут своєї родини; люблячим батьком і чоловіком. Односельці запам’ятають його, як порядну та відповідальну людину.

Олександр боровся за незалежність і свободу нашої держави. Вірив у перемогу та віддав заради неї найцінніше – своє життя.

У Олександра Приходцова залишилися дружина та двоє діток.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь