ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЛУЖБОВА НЕДБАЛІСТЬ

Дата: 27.06.2024 13:15
Кількість переглядів: 28

До суду спрямовано обвинувальний акт відносно фізичної особи підприємця, який унаслідок службової недбалості, неналежно виконуючи свої службові обов'язки через несумлінне ставлення до них, протягом періоду часу з 24.12.2019 по 29.07.2020, належним чином не перевірив обсяги та якість фактично виконаних підрядним підприємством робіт за Договором підряду з виконання будівельно-монтажних робіт по об’єкту «Ремонт (реставраційний) пам’ятки архітектури, історії місцевого значення «Будинок А.Черепова (охоронний номер 95-См), в якому розміщений Путивльський краєзнавчий музей КЗ СОР «Державний історико-культурний заповідник у м. Путивль», за адресою: Сумська область, м.Путивль, вул.Кролевецька, 72», у  зв'язку з чим, у порушення умов Договору безпідставно погодив обсяги та якість робіт, що не виконувались підрядником та які були безпідставно включені до Акту приймання виконаних будівельних робіт і Акту приймання виконаних будівельних робіт форми №КБ-2в, унаслідок чого державним інтересам завдано істотну шкоду, а саме КЗ СОР «Державний історико-культурний заповідник у м. Путивль» завдано матеріальних збитків на загальну суму 141 598,69 грн.

Дії зазначеної особи кваліфіковані за ч.1 ст.367 КК України - службова  недбалість, тобто неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди державним інтересам.  

 

Путивльський відділ Конотопської окружної прокуратури

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь