ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РОЗПОЧАТО ЦИКЛ ТРЕНІНГІВ З МЕТОЮ РОЗШИРЕННЯ ЗНАНЬ ТА НАВИЧОК, НАПРАВЛЕНИХ НА ПОСИЛЕННЯ СТІЙКОСТІ ГРОМАД ДО ВПЛИВУ ОКУПАЦІЇ ТА ВОЄННИХ ДІЙ

Дата: 27.06.2024 16:50
Кількість переглядів: 71

Путивльською міською радою спільно з Громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку» в рамках проєкту «Security Compact» розпочато цикл тренінгів з метою розширення знань та навичок, направлених на посилення стійкості громад до впливу окупації та воєнних дій.

Проєкт впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами-партнерами.

26 червня за участю інструктора з фізичної безпеки, ветерана Олексія Жагіна відбувся перший тренінг «Фізична безпека», на якому запрошені навчались оцінювати ризики та відповідно на них реагувати, розглянули заходи безпеки під час обстрілів та евакуації, розібрали правила поведінки в укриттях та наповнення екстреної валізи.

До заходу було залучено представників виконавчого комітету Путивльської міської ради, працівників закладів освіти та спеціалісти комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» - людей, які кожен день працюють з незахищеними верствами населення, особами з інвалідністю, дітьми.

Висловлюємо щиру подяку тренеру за корисну, прикладну інформацію та щирі емоції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь