ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МЕМОРІАЛ ПАМ’ЯТІ КИРИЛА КРИСЬЄВА ТА ДМИТРА КРУГОВИХ

Дата: 18.06.2024 13:47
Кількість переглядів: 468

15 червня на міському стадіоні відбулися змагання з футболу «Меморіал пам’яті Кирила Крисьєва та Дмитра Кругових». У заході взяли участь шість команд: «Прораб», «Ярославна», «Чайка», «Карла Маркса – 2», ДЮСШ – 9 та ДЮСШ – 11.

Команди були розподілені на дві групи, де за коловою системою визначили, хто буде вести боротьбу за призові місця. У грі за третє місце зустрілися команди «Ярославна» та «Чайка».

З рахунком 6:0 перемогу одержала команда «Ярославна».

У фінальній грі зустрілися команди «Прораб» та «Карла Маркса – 2», де впевнену перемогу здобули гравці команди «Прораб» з рахунком 4:1. Вітаємо переможців.

Приємним сюрпризом стала участь у турнірі Олексія Хобленка, який у 2024 році грав в УПЛ за Черкаський «ЛНЗ». Гарне враження склалося від гри команди ДЮСШ – 9 (тренер Микола Миколайович Вороненко), гравці якої з рахунком 1:2 програли більш досвідченим командам «Чайка» та «Карла Маркса – 2», хоча могли і обидві гри виграти.

Турнір проведений відділом культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Окрема подяка путивлянину бійцю ЗСУ Третьякову Анатолію за допомогу з придбання нагород.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь