ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАЄМО ЖУРНАЛІСТІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 06.06.2024 10:27
Кількість переглядів: 96

Дата 6 червня обрана не випадково, адже саме в цей день 1992 року в Брюсселі Національну спілку журналістів України прийняли до Міжнародної федерації журналістів. Відповідальна, соціально-важлива професія є ризикованою та необхідною в реаліях військового сьогодення. Наражаючи на небезпеку власне здоров’я і життя, журналісти є літописцями сьогодення, які несуть світу правду про Україну та злочини, що чинить російський агресор у нашій державі.

Неймовірно-захоплюючий шлях журналістики не простий, повсякденне служіння справі, самовідданість, оперативність і професійність часто супроводжуються безсонними ночами, людським болем, щирими вчинками та приємними зустрічами.

У цей святковий день зичимо нашим журналістам невичерпної енергії, сили й наснаги в професійній сфері на нескореному прикордонні Сумщини, втілення всіх задумів і планів, безмежного натхнення та мирного неба.

 

З повагою

Путивльський міський голова                             Костянтин ГАВРИЛЬЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь