ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА БЕРЕ УЧАСТЬ У ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОМУ ПРОЄКТІ З РЕАЛІЗАЦІЇ КОМПЛЕКСНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ ЖИТТЄСТІЙКОСТІ

Дата: 23.05.2024 16:30
Кількість переглядів: 71

Впровадження цієї послуги здійснюється на базі КУ «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради. Життєстійкість - це вміння, яке може набути кожна людина, а саме: уміння протистояти стресу, відновлювати себе, свій психічний, фізичний і емоційний стан після травмуючих подій.

Тут надають кваліфіковану психологічну підтримку кожному, хто цього потребує (у тому числі військовослужбовцям, ветеранам і членам їх родин, сім'ям з дітьми та ВПО). Проводяться індивідуальні та групові заняття з елементами арттерапії, групи взаємопідтримки, лекції для підвищення рівня знань щодо власного ментального здоров’я та багато іншого.

Комплексна послуга життєстійкості є безкоштовною для всіх громадян без винятку. Звернутися має можливість кожен житель громади й отримати першу психологічну допомогу, скерування до потрібних служб та організацій, а також - можливість відвідувати групові заняття з психосоціальної підтримки.

Ми працюємо для вас і чекаємо на наших заходах. Готові вислухати, підтримати та допомогти.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь