ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВСТАНОВЛЕНО РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ

Дата: 21.05.2024 10:49
Кількість переглядів: 291

Відбулося підсумкове засідання організаційного комітету з проведення громадського обговорення кандидатури старости Руднєвського старостинського округу Путивльської міської територіальної громади.

Голова організаційного комітету Лариса ПРИЗ повідомила, що відповідно до розпорядження Путивльського міського голови від 24.04.2024 № 57-ОД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости в Руднєвському старостинському окрузі  Путивльської міської територіальної громади» та Порядку проведення громадського обговорення  кандидатури старости в старостинських округах Путивльської міської територіальної громади, затвердженого рішенням міської ради,  відбулося громадське обговорення жителів села Руднєве, яке проводилося шляхом заповнення опитувальних листів на підтримку кандидата.

Відповідно до результатів опитування, з 471 особи, зареєстрованої на території Руднєвського старостинського округу, 254 особи підтримали кандидатуру Наталії ШАПОВАЛОВОЇ на посаду старости, засвідчивши це своїм підписом в опитувальних листах, Це складає більше 53 відсотків голосів жителів, необхідних для встановлення результату.

Відповідно до ст. 54¹ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» кандидатура на посаду старости Шаповалової Наталії Олександрівни вважається погодженою з жителями Руднєвського старостинського округу Путивльської міської територіальної громади.

Відтак, згідно з вимогами законодавства, кандидатуру старости повинні затвердити депутати міської ради на черговому засіданні сесії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь