ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЧУПАХІН ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ

Дата: 12.09.2023 15:23
Кількість переглядів: 63

ЧУПАХІН ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ

(18.10.1980 року народження)

(солдат, оператор протитанкового взводу штурмового батальйону)

Загинув 06.09.2023, захищаючи територіальну цілісність і державний суверенітет України поблизу м.Бахмут Донецької області

 

Народився 18 жовтня 1980 року в м.Путивль.

Навчався в початковій школі до 4 класу в с.Суворівка, потім – у Путивльській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2, закінчив 11 класів.

У 2005 році, закінчивши  первинну підготовку за професією «Пожежник» на базі навчального пункту Головного управління МНС України в Сумській області, працював у Путивльській пожежній службі пожежником.

Потім була робота в охоронних службах м.Києва.

На початку повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю, Володимир пішов до місцевої роти охорони.

З 1 квітня 2022 року вступив до лав Збройних Сил України. Проходив службу в м.Путивль, м.Київ, Яворівському районі Львівської області, м.Сміла Черкаської області, на пекельних напрямках Донецької області.

З 11 травня 2023 року згідно з наказом командира військової частини зарахований до складу сил і засобів, які залучаються та беруть участь у бойових діях (забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки й оборони, відсічі й стримування збройної агресії), перебуваючи безпосередньо в районах ведення воєнних (бойових) дій (проведення заходів) у складі тактичної групи «Азов», з метою виконання службових (бойових, спеціальних) завдань.

Володимир Миколайович вступив до 3 окремої штурмової бригади оператором 3-го протитанкового відділення протитанкового взводу 1 штурмового батальйону. Брав безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

4 вересня 2023 року останній раз зателефонував родині, сказав, що їде на штурм, зв’язку не буде декілька днів, коли подзвоне ще раз, не знає. Це був його вже не перший штурм, але останній.

Володимир мав багато планів на майбутнє, які, на жаль, так і залишаться мріями.

Загинув 6 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність і державний суверенітет України, біля населеного пункту Бахмут Донецької області.

Поховали захисника України 9 вересня 2023 року на Алеї героїв у м.Путивль. Громада на колінах провела героя в його останню путь, віддаючи шану та повагу.

Без Володимира залишилися батьки, син і дружина. 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь