ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ, ВІТАЮ ВАС ІЗ ВЕЛИКОДНІМИ СВЯТАМИ

Дата: 05.05.2024 08:07
Кількість переглядів: 71

Саме Великдень наповнює наші серця вірою та надією в здійснення найзаповітніших мрій і очікувань, уособлюючи найсвятіші духовні цінності й прагнення.

Це свято особливе  для нас - українців, адже Христове Воскресіння дарує віру в перемогу добра над злом,  додає нам сили боротися та перемагати. Важливо пам’ятати, що в часи важких випробувань,  найбільші труднощі та біди, які випали на долю нашої держави, можуть і будуть переможені.

У ці святкові дні не забуваймо про українських  захисників і захисниць, нехай наші молитви та підтримка стануть надійним щитом для кожного з них.

Світла пам’ять і низький уклін полеглим героям, не забуваймо,  якою дорогою  ціною виборюється  право жити у вільній державі під українським небом.

Нехай сили небесні допомагають боронити Україну від московитської навали, а Господь благословить на мудрість, щирість, стійкість і праведні справи кожного з нас.

Щиро зичу, щоб свято Великодня принесло нашій державі світле відродження, додало сили в усіх добрих справах, а Боже благословення стало запорукою миру на українській землі.

Христос воскрес.

Воістину воскрес.

З повагою

Путивльський міський голова                         Костянтин ГАВРИЛЬЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь