ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПІЛОТУВАННЯ ОСВІТНЬОЇ ПЛАТФОРМИ «ПОВІР»

Дата: 01.05.2024 17:12
Кількість переглядів: 88

01 травня 2024 року колектив Комунальної установи  «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради взяв участь в онлайн-презентації результатів міжнародного дослідження ДоСЕН та Всеукраїнської освітньої платформи «ПОВІР». 

КУ «Путивльський ЦПРПП» є координатором пілотної участі ЗЗСО в Путивльській громаді.

Учні 9 класів Путивльського ліцею № 2 ім. Г. Я. Базими Путивльської міської ради та КЗСОР «Путивльський мистецький ліцей» беруть участь у І хвилі пілотування Всеукраїнського державно-громадського проєкту «ОСВІТНЯ ПЛАТФОРМА «ПОВІР»», яка триватиме з травня по червень 2024 року.  Школярі  мають можливість «прокачати» свої знання з української мови, математики та англійської мови, а також розвинути соціально-емоційні (м'які, життєві) навички.

Додатково: Всеукраїнський державно-громадський проєкт освітньої платформи «ПОВІР» https://povir.in.ua/ покликаний допомогти учням і ученицям з викликами у навчанні, зокрема надолужити втрачені можливості через ковід і війну. Усі послуги на платформі абсолютно безкоштовні: консультування з навчальних предметів, персональний супровід СЕН-педагога, зворотний зв’язок про успіхи у навчанні та пропрацювання викликів; відеофіксація кожної взаємодії з тренером / тренеркою та СЕН-педагогом для можливості повторення опрацьованого матеріалу за записом та дотримання безпекових заходів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь