ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

«ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

Дата: 01.05.2024 08:15
Кількість переглядів: 96

Відділ житлово-комунального господарства висловлює щиру подяку всім, хто долучився до акції «За чисте довкілля»: підприємцям, керівникам закладів, працівникам різних установ, підприємств і всім небайдужим жителям територіальної громади. Вашими спільними зусиллями територія нашої громади ожила, стала чистою та озелененою.

Дякуємо кожному, хто в такий непростий для країни час стає учасником акції,  усіляко намагається покращити чистоту навколишнього середовища, робить  свій особистий внесок для того, щоб наші місто та села були  чистими та охайними.

У період акції було  здійснено прибирання та озеленення населених пунктів, прибудинкових територій, дитячих і спортивних майданчиків, територій установ, підприємств і організацій, кладовищ, вулиць, доріг, тротуарів, автобусних зупинок тощо. 

Відділом ЖКГ та КНП «Благоустрій громади» вивезене сміття та гілля дерев, які складалися на вулицях та газонах міста.

Повідомляємо, що більше такі  безкоштовні послуги надаватися не будуть.

Вивезення ремонтних, великогабаритних і інших будівельних відходів здійснюється на договірних відносинах із КП Путивльської міської ради  «Путивльська ЖЕК».

Тож доводимо до відома населення, за  порушення Правил благоустрою та ЗУ «Про благоустрій населених пунктів»  Путивльською міською  радою посилюється контроль за дотриманням норм благоустрою.

Тож укотре нагадуємо, що ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).

Ще раз хочемо нагадати, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де підтримують  чистоту та поважають працю інших.

Кожен житель громади повинен розуміти, що чистота територій залежить саме від нього. Тому подбаймо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання  порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь