ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДОПОМОГА ЕВАКУЙОВАНИМ ДІТЯМ

Дата: 08.02.2024 16:26
Кількість переглядів: 112

З метою розроблення механізму соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб розпорядженнями голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 17.07.2023 № 314-ОД та від 25.12.2023 № 742-ОД затверджено Обласну комплексну програму підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки та Порядок надання допомоги одному з батьків на кожну евакуйовану дитину відповідно.

Допомога надається за рахунок коштів обласного бюджету Сумської області в розмірі 2000 гривень на кожну дитину евакуйовану з території громад, визначених розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 10.07.2023 № 300-ОД, від 11.08.2023 № 393-ОД «Про проведення евакуації населення».

Отримувачу допомоги необхідно особисто звернутися із заявою за встановленою формою, у якій зазначаються реквізити рахунку в уповноваженому банку, на який перераховується допомога, до управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Путивльської міської ради за адресою: м.Путивль, вул.Героїв Путивльщини, 84, кабінет № 1.

До заяви додаються наступні документами:

1) копія паспорта;

2) копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника або копія сторінки паспорта, де є відмітка про наявність у неї права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта, якщо особа через свої релігійні переконання відмовилася від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідний контролюючий орган;

3) копія свідоцтва про народження дитини;

4) копія довідки внутрішньо переміщеної особи (дитини).

Документи передаються до Департаменту з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації. За наявності поданих документів Департамент забезпечує виплату допомоги отримувачу на його рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі, у п’ятиденний строк після надходження коштів на рахунок Департаменту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь