ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

«ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»

Дата: 30.01.2024 08:10
Кількість переглядів: 181

З метою залучення школярів до зайнять спортом, можливості проявити себе, підтримати один одного та сформувати патріотичну свідомість через спорт в Україні стартував наймасштабніший проєкт для школярів.

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги", який реалізовується за ініціативи Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.

26 січня юнаки та дівчата Путивльського ліцею N 2 ім. Г.Я. Базими на базі Путивльського педагогічного фахового коледжу взяли участь у І етапі змагань під гаслом проєкту «Пліч-о-пліч. Разом переможемо».

Організаторами зустрічі стали досвідчені тренери Тетяна АЗАРЕНКО та Артем ФАТЕЄВ, а до суддівства були залучені студенти коледжу, які на даний час проходять переддипломну практику у ЗЗСО.

Юні баскетболісти та волейболісти з задоволенням провели час і вкотре впевнилися, що успішна гра команди залежить від злагодженої комунікації між всіма гравцями.

Спортивна молодь разом зі своїми наставниками дякує Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

Віримо у майбутнє.

Разом до Перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь