ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2024-2030 РОКИ

Дата: 14.09.2023 13:36
Кількість переглядів: 160

14 вересня відбулося фінальне засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2024-2030 роки.

У ході засідання розглядалися проєктні пропозиції, програми до Плану заходів з реалізації Стратегії. До процесу підготовки проєктних ідей, заходів було залучено всі структурні підрозділи Путивльської міської ради, комунальні підприємства, а також жителів громади шляхом розміщення оголошення про збір ідей проєктів до Стратегії на офіційному сайті Путивльської громади.

За підсумками засідання визначено перелік проєктних ідей, заходів, і робочою групою одноголосно затверджено розроблений План заходів на 2024-2026 роки з реалізації Стратегії розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2024-2030 роки.

Завершальним етапом з розробки проєкту Стратегії розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2024-2030 роки та Плану заходів з її реалізації буде визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки шляхом складання звіту про стратегічну екологічну оцінку відповідними виконавцями, і вже після додержання всіх законодавчих процедур проєкт Стратегії буде оприлюднений на офіційному сайті Путивльської громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь