ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МІНІМАЛЬНЕ ПОДАТКОВЕ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ: ХТО ЗВІЛЬНЕНИЙ ВІД СПЛАТИ

Дата: 18.08.2023 11:20
Кількість переглядів: 113

Головне управління ДПС у Сумській області інформує, що відповідно до  п. 38¹.2 ст. 38 Податкового кодексу України мінімальне податкове зобов'язання не визначається для: земельних ділянок, що використовуються дачними (дачно-будівельними) та садівничими (городницькими) кооперативами (товариствами); земель запасу; невитребуваних земельних часток (паїв), розпорядниками яких є органи місцевого самоврядування, крім таких земельних часток (паїв), переданих органами місцевого самоврядування в оренду; земельних ділянок зон відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи; земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, які належать фізичним особам на праві власності та/або на праві користування та станом на 1 січня 2022 року знаходилися у межах населених пунктів.

Також слід зазначити, що на 2023 рік діє звільнення від сплати МПЗ за ділянки, які розташовані на територіях: де ведуться (велися) бойові дії; які тимчасово окуповані збройними формуваннями російської федерації; які засмічені вибухонебезпечними предметами; на яких наявні фортифікаційні споруди.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь