ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ІНФОРМАЦІЙНА ВЗАЄМОДІЯ ПОДАТКІВЦІВ З ВАМИ ПІД ЧАС ВІЙНИ ВАЖЛИВА І АКТУАЛЬНА

Дата: 11.08.2023 13:03
Кількість переглядів: 70

В Головному управлінні ДПС у Сумській області констатують, що особливого значення набувають у наш час зв’язки з громадськістю органів державної податкової служби. Податківці Сумщини виконують цілий комплекс робіт, спрямований на те, щоб зацікавити різні верстви населення в одержанні інформації на податкову тематику та дати громадянам можливість одержання початкових знань у сфері оподатковування.

Податковий кодекс закріплює право платника податків безоплатно отримувати у контролюючих органах, у тому числі і через мережу Інтернет, інформацію про податки та збори й нормативно-правові акти, що їх регулюють, порядок обліку і сплати податків та зборів, права й обов'язки платників податків, повноваження контролюючих органів та їх посадових осіб щодо здійснення податкового контролю. 

Задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю працює Комунікаційна податкова платформа. Фахівці податкової служби, які координують роботу Комунікаційної податкової платформи регіону, забезпечують ефективний зворотний зв’язок між платниками та  ГУ ДПС в  області. Представники  бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.

Комунікаційна податкова платформа: sumy.ikc@tax.gov.ua (Звертаємо увагу, що платформа створена винятково для взаємодії з бізнес-спільнотою та громадськістю. У зверненні, що направляється на комунікаційну податкову платформу, просимо вказувати: назву суб’єкта господарювання, код ЄДРПОУ, адресу, контактний номер телефону та викласти питання по суті. Акцентуємо, що відповідне звернення повинно бути підписане представником установи. Телефон для довідок: 68-51-11, 68-50-72 (сектор інформаційної взаємодії))

Всі необхідні телефони можна знайти за посиланням https://sumy.tax.gov.ua/kontakti/. 

Також з початку війни платники Сумщини активно використовують форму спілкування через приватні повідомлення на сторінці у Facebook https://www.facebook.com/tax.sumy.

Звертаємо увагу платників, що телефонні лінії та месенджер у Фейсбук функціонують з метою оперативної комунікації та такої яка не потребує додаткового детального опрацювання та розгляду. У разі необхідності вирішення питання рекомендуємо направляти звернення на офіційні ресурси податкової Сумщини.

Нагадуємо, що у зв’язку з введенням воєнного стану в Україні відповідно до Указу Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 та з метою мінімізації кіберзагроз, тимчасово обмежено роботу спеціальних електронних поштових скриньок Головного управління ДПС у Сумській області. Громадяни можуть тимчасово надсилати свої звернення та запити на отримання інформації (у тому числі запити юридичних осіб) на загальну електронну поштову скриньку Головного управління ДПС у Сумській області: sumy.official@tax.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь