ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Z НА ФАСАДІ: РОСІЙСЬКЕ ПОСОЛЬСТВО В США ОСВІТИЛИ РОБОТАМИ УКРАЇНСЬКОГО ХУДОЖНИКА

Дата: 08.08.2023 16:55
Кількість переглядів: 124

Ввечері четвертого серпня у Вашингтоні відбулася проукраїнська художня акція. Малюнки відомого українського плакатиста Нікіти Тітова декілька годин проєктувалися на будівлю російського дипломатичного представництва. Перехожі могли побачити антивоєнні плакати й літери Z.

За словами художника, акція стала можлива завдяки його друзям, які перенесли плакати на проєкцію й направили на посольство країни-агресорки. Акція тривала близько двох годин.

«Сьогодні я зрозумів, що Боженька готував мене до того, що сталося цієї ночі. У кожному дні, у кожній людині, яку я зустрів. У тому, що бачив і дізнався живучи в Україні, у тому, що довелося пережити», — так прокоментував подію Нікіта Тітов на своїй сторінці в Facebook.

Нікіта Тітов — український художник з Харкова. Нині проживає в Івано-Франківську. Став відомий завдяки плакатам на суспільно-важливі теми.

Виставки його робіт проходили в багатьох країнах Європи. На основі його малюнків були випущені поштові марки та пам’ятні медалі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь