ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВОРОГ ПРОВОДИТЬ ЧЕРГОВУ ІНФОРМАЦІЙНУ ОПЕРАЦІЮ, СПРЯМОВАНУ НА ЗРИВ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ В УКРАЇНІ

Дата: 31.07.2023 16:40
Кількість переглядів: 389

Так, «під прапором» щоденної програми новин телевізійного каналу «1+1» ТСН («Телевізійна служба новин»), деякими телеграм-каналами поширюється дезінформація щодо проведення «повної мобілізації» в Україні, під час якої нібито планується мобілізувати 80% чоловіків.

Разом із цим, в будинкових групах та чатах в месенджерах Telegram, Viber та WhatsApp розповсюджуються повідомлення типу «Доброго дня! Завтра зранку і до вечора будуть перекриті дороги на світлофорах, буде рейд, будуть перевіряти документи поліція і військові, всім чоловікам призивного віку будуть вручатися повістки».

Такі публікації та повідомлення - дезінформація. Її мета – дискредитувати мобілізаційні заходи в Україні та поширити паніку серед українців.

Закликаємо всіх, хто отримав подібні повідомлення, відразу повідомляти інших учасників чатів і груп про те, що вони є дезінформацією.

Тільки разом ми забезпечимо нашу інформаційну безпеку і переможемо ворога.

Довідково: згідно рішення Верховної Ради України, воєнний стан і загальна мобілізація триватимуть ще 90 днів, починаючи з 18 серпня. Жодні додаткові умови та рішення щодо збільшення обсягів мобілізації не розглядались і не ухвалювались.

СтратКом ЗСУ / AFU StratCom

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь