ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДО СКРИНЬКИ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ НАДІЙШЛО АНОНІМНЕ ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО ОБМІНУ ПРАЦЮЮЧИХ ЛАМП РОЗЖАРЮВАННЯ НА СВІТЛОДІОДНІ ЛАМПИ

Дата: 21.07.2023 15:41
Кількість переглядів: 462

У зв’язку з тим, що у зверненні не зазначені контактні дані запитувача, виконавчий комітет Путивльської міської ради надає відповідь публічно.

Обмін працюючих ламп розжарювання на світлодіодні лампи здійснюється відповідно до Порядку реалізації експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 10.01.2023 № 25 (посилання на джерело інформації: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/25-2023-%D0%BF#Text ).

Зазначений проєкт Путивльською міською радою не затверджувався, органи місцевого самоврядування не несуть відповідальність за механізм його реалізації.

Доставка та видача фізичним особам міжнародної технічної допомоги, отриманої від партнера з розвитку, здійснюється АТ “Укрпошта” безоплатно, до місцевого відділення якого можна звернутися за додатковими роз’ясненнями: м.Путивль, вул.Героїв Путивльщини, 86.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь