ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ ЗРАЗКИ МАРОК АКЦИЗНОГО ПОДАТКУ

Дата: 21.07.2023 13:58
Кількість переглядів: 57

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, що постановою Кабінету Міністрів України від 19 червня 2023 року № 618 «Деякі питання маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах» (далі – Постанова № 618) затверджено нові зразки марок акцизного податку для: алкогольних напоїв вітчизняного та імпортного виробництва; тютюнових виробів, тютюновмісних виробів для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управлінням і рідин, що використовуються в електронних сигаретах, вітчизняного та імпортного виробництва.

Також внесено зміни до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах.

Постанова набрала чинності з 1 липня 2023 року.

Державна податкова служба повинна, зокрема: забезпечити виготовлення та продаж з 25 серпня 2023 р. марок акцизного податку нового зразка для алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюновмісних виробів для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управлінням і рідин, що використовуються в електронних сигаретах, вітчизняного та імпортного виробництва в установленому порядку; припинити з 1 вересня 2023 р. продаж марок акцизного податку для маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах, зразки яких затверджено постановами Кабміну від 12.02.2020 N 74 "Деякі питання маркування алкогольних напоїв" та від 29.10.2020 N 1037 "Деякі питання маркування марками акцизного податку тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах".              

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь