ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЬОГОДНІ В ШКОЛАХ ГРОМАДИ ЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Дата: 31.05.2023 12:53
Кількість переглядів: 281

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК був присутнім у міських закладах.

«Для випускників сьогоднішній день залишає позаду непрості шкільні роки. Ми всі разом з вами пройшли випробування епідемією коронавірусної інфекції. А коли б здавалося, що всі негаразди залишилися в минулому, нашу країну спіткала війна.

Дорогі  випускники, сьогодні, під звуки сирен, ви починаєте самостійний шлях дорослого життя. Щиро зичу, щоб він був мирний, сповнений щасливими подіями й здобутками. Я вірю в реалізацію ваших планів і здібностей», - зазначив Костянтин Миколайович.

Путивльський міський голова побажав усім учням впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення мрій, адже ви є гідними синами й доньками України, висловив глибоку вдячність учителям, викладачам і батькам, які змогли забезпечити умови для навчання дітей.

«Нехай наступний навчальний рік почнеться за партами для всіх: учнів і студентів. Зичу мирного неба, Божого благословення, здоров’я, любові, добра та успіхів на шляху до нашої спільної мети – перемоги», - акцентував посадовець.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь