ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА СУМЩИНІ З ПОЧАТКУ РОКУ ПОНАД 200 ОСІБ ОТРИМАЛИ ВАУЧЕРИ НА НАВЧАННЯ

Дата: 17.05.2023 13:29
Кількість переглядів: 443

 Однією із дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс  для громадян певних категорій здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію, а роботодавцям мати  кваліфікований персонал.

Ваучер на навчання – це документ встановленого зразка, що дає право на перепідготовку, підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у навчальних закладах чи у роботодавця. Для отримання ваучера необхідно звернутись до центру зайнятості.

Повний перелік професій, за яким може бути виданий ваучер:    

https://is.gd/qjIfuw

Детальніше про ваучери тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

З початку року на Сумщині (станом на 15 травня) 206 осіб отримали ваучер на навчання, з яких - одна з числа внутрішньо переміщених осіб, інші - з категорії старше 45 років.  Найкраще спрацювали у Сумській філії Сумського обласного центру зайнятості, видавши 114 ваучерів, Охтирській філії  - 53, Шосткинській філії - 22 ваучери.

 Найбільше  у такий спосіб проходили навчання за професіями кухар (74 особи), електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування (33), електрогазозварник (32), кондитер (21),  швачка (15), бджоляр (11).

Якщо є бажання не відставати від життя, оволодівати новими технологіями та сучасними професійними навичками, тоді на допомогу прийде  служба зайнятості, навіть якщо ваш вік сягнув 45+.

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Сумського обласного центру зайнятості 093 276 39 66; 096 109 08 37; 095 337 41 10, а також приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь